Rihanna: Είναι έτοιμη να μπει στο χώρο της μόδας ως designer
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Rihanna: Είναι έτοιμη να μπει στο χώρο της μόδας ως designer

Rihanna: Είναι έτοιμη να μπει στο χώρο της μόδας ως designer

H ποπ σταρ Rihanna φαίνεται να θέλει να επεκτείνει ακόμα περισσότερο τις επιχειρήσεις της στη μόδα. Μετά την επιτυχημένη σειρά καλλυντικών Fenty Beauty και τη σειρά εσωρούχων Savage X Fenty η Rihanna είναι έτοιμη να μπει κανονικά στο χώρο της μόδας. Όπως όλα δείχνουν, οι συζητήσεις της με την εταιρία κολοσσό της μόδας LVMH που έχει και τους οίκους Louis Vuitton, Dior και Givenchy βρίσκονται ένα βήμα πριν από τις υπογραφές.

Rihanna-Dior-Campaign

Η Rihanna στην καμπάνια του οίκου Dior το 2015.

Εκτός από τις δικές της σειρές η super star έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας όπως του Dior και του Balmain με πολύ καλά αποτελέσματα στις πωλήσεις και στη δημοσιότητα που πήραν.

rihanna-balmain-spring-2014-campaign

Πρωταγωνίστρια στην καμπάνια του οίκου Balmain το 2014.

Η επιρροή που έχει η Rihanna στα social media, αλλά και στο πως μεταφράζεται αυτή στις πωλήσεις, έχει κάνει την γαλλική εταιρία να θεωρεί πως δεν παίρνει κανένα ρίσκο ώστε να επενδύσει στο όνομά της. Είναι από μόνη της μια ισχυρή κινητή διαφήμιση που με τις έξυπνες κινήσεις, να δείξει τη σειρά εσωρούχων της σε plus size μοντέλα, αλλά και τις 40 αποχρώσεις makeup για γυναίκες κάθε χρώματος και φυλής κάνει ένα marketing που θα ζήλευαν και οι guru των πωλήσεων.

Σε λίγο καιρό λοιπόν θα δούμε και τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα παρουσιάσει η πολυτάλαντη star και αν λάβουμε υπόψιν μας το προσωπικό της στυλ θα έχει από αθλητικές φόρμες μέχρι φορέματα red carpet πάντα όμως με ένα ενδιαφέρον twist όπως κάνει πάντα και η ίδια στης εμφανίσεις της.