Rihanna: Nέα collection εσωρούχων για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Rihanna: Nέα collection εσωρούχων για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Rihanna: Nέα collection εσωρούχων για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

H super star της pop, Rihanna δείχνει να έχει μπει δυναμικά και σοβαρά στα επιχειρηματικά της, με τις σειρές εσωρούχων Savage Χ Fenty και τα καλλυντικά Fenty Beauty. Μόλις κυκλοφόρησε και μια νέα μικρή σειρά με εσώρουχα με την ευκαιρία της γιορτής του αγίου Βαλεντίνου και ήδη πωλείτε μέσα από το site του brand της www.savagex.com.

rihanna-savage-x-fenty-valentines-day

Φυσικά φωτογραφήθηκε και η ίδια για την καμπάνια με ένα αποκαλυπτικό και παιχνιδιάρικο ροζ σετ με κόκκινες καρδιές από βελούδο. Τα υπόλοιπα σχέδια όμως, όπως πάντα, τα φορούν μοντέλα που είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους μιας και από την πρώτη στιγμή η Rihanna μέσα από τις καμπάνιες της θέλει να δηλώσει την αγάπη της για τη διαφορετικότητα.

02-savage-x-fenty

Μαζί με τα εσώρουχα που διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες με τα ονόματα V-Day Decadance, V-Day Sets και V-Day essentials έχει δημιουργήσει και μια μικρή σειρά από accesories όπως μαστίγια, μάσκες και άλλα “χαριτωμένα” για να έχει παραπάνω σασπένς αυτή η γιορτή.

model-image-wide-4

Οι τιμές των εσωρούχων και των accessories είναι πολύ normal, οπότε είναι ευκαιρία να αποκτήσετε ένα sexy κομμάτι από αυτή τη συλλεκτική collection ή να ζητήσετε να σας πάρουν κάτι δώρο…

model-image-wide-6

model-image-wide-7

model-image-wide-2