Supermodels: Η γενιά των μοντέλων που αγαπήθηκε όσο καμία
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Supermodels: Η γενιά των μοντέλων που αγαπήθηκε όσο καμία

Supermodels: Η γενιά των μοντέλων που αγαπήθηκε όσο καμία

Με αφορμή τα 50στά γενέθλια της Christy Turlington και τις ευχές που δέχτηκε από τους celebrity (και μη) φίλους της, θυμηθήκαμε τη Golden Era της μόδας. Μιας μόδας που πάνω της βασίστηκε το μέλλον. Μιας εποχής όπου τα μοντέλα, εκτός από υπέροχα σώματα, είχαν κι όμορφα πρόσωπα. Μιας περιόδου όπου οι παρουσίες παρέμεναν σικ ακόμη κι όταν να έκαναν την πιο αισθησιακή φωτογράφιση. Μιας ολόκληρης γενιάς που γέννησε φιλίες ζωής.

Κάνουμε μια μίνι αναδρομή, λοιπόν, σε εκείνη την περίοδο της μόδας με ορισμένα από τα posts που έκαναν τα υπόλοιπα supermodels για τα γενέθλια της Christy Turlington. Όχι τυχαία posts όμως. Εκείνα που θυμίζουν τη Χρυσή Εποχή.

Cindy Crawford

Αν και με μικρή καθυστέρηση, οι ευχές της Cindy Crawford στην Christy Turlington ήρθαν με μια εντυπωσιακή παλιότερη φωτογραφία τους, μάλλον από βραδινή έξοδο στη δεκαετία του ’90.

https://www.instagram.com/p/BsLyhgVhFzK/?utm_source=ig_web_copy_link

Claudia Schiffer

Η Claudia Schiffer επέλεξε να ευχηθεί με μια All Star φωτογραφία. Stephanie Seymour, Linda Evangelista, Claudia Schiffer και Christy Turlington φωτογραφημένες από το φακό του Steven Meisel. Αν αυτό δεν είναι All Star, τότε τι είναι;

https://www.instagram.com/p/BsI5kXHAAWq/?utm_source=ig_web_copy_link

Naomi Campbell

Όταν η Naomi Campbell λέει: «Είναι σαν χθες που μου ζήτησες πριν από 32 χρόνια να γίνουμε συγκάτοικοι. Θα σου είμαι πάντα ευγνώμων. Είσαι η οικογένεια που διάλεξα. Εσύ, η Linda κι εγώ», τότε δε χωρούν αμφιβολίες ότι εδώ υπάρχει μια τεράστια φιλία. Υπέροχη είναι και η απόλυτα συμμετρική φωτογραφία τους. Τα σώματά τους μπορεί να μην «φορούν» πολλά, αυτό όμως δεν τα κάνει «δεύτερα». Κι αυτή είναι η διαφορά των supermodels.

https://www.instagram.com/p/BsJbJI_ghOC/?utm_source=ig_web_copy_link

Gail Elliot

Άλλη μια All Star φωτογραφία. Εδώ, η Christy Turlington με τις Gail Elliot, Yasmin Le Bon και Linda Evangelista, φωτογραφημένες από το φακό του Arthur Elgort και του Tiziano Magni. Αυτές οι φωτογραφίες είναι η απόδειξη ότι όλα τα «μεγάλα ονόματα» μπορούσαν να δουλέψουν μαζί, δεν υπήρχε η μία star κι όλες οι «άλλες».

https://www.instagram.com/p/BsMdLGgA7ad/?utm_source=ig_web_copy_link

Helena Christensen

Η Helena Christensen ανέβασε 4 φωτογραφίες για την Αιγόκερω αδερφή της (όπως την αποκάλεσε), γράφοντας τις πιο γλυκές της ευχές. Είναι εμφανές από όλα τα posts ότι οι φιλίες που δημιούργησαν πριν 30 χρόνια, ήταν πραγματικές και γι’ αυτό έχουν κρατήσει ακόμη.

https://www.instagram.com/p/BsJuqsVBMzu/?utm_source=ig_web_copy_link

Julie Pelipas

Η fashion editor Julie Pelipas ανέβασε μία από τις ομορφότερες φωτογραφίες της Christy Turlington κι απλώς τη μοιραζόμαστε, χωρίς άλλα σχόλια.

https://www.instagram.com/p/BsKSAbnjDwL/?utm_source=ig_web_copy_link

Από τα supermodels δεν είδαμε ευχές από την Yasmeene Ghauri και τη Linda Evangelista, οι οποίες δεν ασχολούνται πολύ συχνά με το Instagram, με την πρώτη να μην έχει καν λογαριασμό.

Για το τέλος, κρατήσαμε μια φωτογραφία της ίδιας της Christy Turlington. Δεν έχει να κάνει με τα γενέθλιά της. Είναι μια φωτογραφία από τη στιγμή που ο Oribe Canales τη χτένιζε για το γάμο της και την ανέβασε ως «αντίο» την ημέρα που εκείνος πέθανε. Εδώ, τη μοιραζόμαστε μαζί σας, γιατί ήταν από τις πιο stylish νύφες που έχουμε δει ποτέ.

https://www.instagram.com/p/BrfzKoSA9C3/?utm_source=ig_web_copy_link