Τα 6 top online καταστήματα που πρέπει να επισκεφτείς τώρα
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα 6 top online καταστήματα που πρέπει να επισκεφτείς τώρα

Τα 6 top online καταστήματα που πρέπει να επισκεφτείς τώρα

Designers on line shops

www.Net-a-porter.com

Gucci

Gucci

Το κορυφαίο online shop με τα τους σημαντικότερους οίκους και τους πιο ελπιδοφόρους σχεδιαστές. Saint Laurent, Gucci, Fendi, Balenciaga και πολλοί άλλοι είναι όλοι εκεί με τα ωραιότερα τους ρούχα και αξεσουάρ. Ένα online shop που αξίζει να μπαίνεις ακόμα και για ενημέρωση των τάσεων…

www.mytheresa.com 

Prada

Prada

Τα πιο εντυπωσιακά και πολυτελή ρούχα και αξεσουάρ συγκεντρωμένα σε ένα online shop. Prada, Dolce and Gabbana, Miu Miu, Valentino, και πολλά άλλα μεγάλα ονόματα στα καλύτερά τους “κομμάτια”. Ένα διαδικτυακό κατάστημα που σε ταξιδεύει στο όνειρο της μόδας.

www.farfetch.com

Balenciaga

Balenciaga

Ένα site που συγκέντρωσε τις πιο διάσημες και “ψαγμένες” boutiques Ευρώπης και Αμερικής σε ένα online κατάστημα. Balenciaga, Off White, Prada είναι μόνο μερικά από τα top ονόματα της μόδας που θα βρείτε και θα εντυπωσιαστείτε από την τεράστια ποικιλία ρούχων και αξεσουάρ. Πολύ συχνά θα βρείτε και μεγάλες εκπτώσεις ακόμα και σε καινούρια κομμάτια.

www.luisaviaroma.com

Balmain

Balmain

Αυτό είναι το διαδικτυακό κατάστημα με μια κλήση προς την “λάμψη” και τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια των σχεδιαστών και των brands. Versace, Balmain, Dolce&Gabbana και πολλά άλλα είναι εκεί επιλεγμένα σαν η ζωή να είναι ένα τεράστιο πάρτι που όλοι θέλουν να είναι στα καλύτερα τους.

Sale designers on line shops

www.yoox.com

Valentino

Valentino

Το μεγαλύτερο εκπτωτικό κατάστημα που συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ονόματα σχεδιαστών και οίκων αλλά και top brands. Από 30% μέχρι 80% έκπτωση σε ρούχα και αξεσουάρ που θα λατρέψετε. Prada, Valentino, Saint Laurent, Fendi, Gucci και πολλά άλλα είναι όλα συγκεντρωμένα στις καλύτερες τιμές του διαδικτύου.

www.outnet.com

Victoria Bckham

Victoria Bckham

Το “αδερφάκι” του net-a-porter που εκεί συγκεντρώνονται όλα τα ρούχα και αξεσουάρ των περασμένων σεζόν.  Vicktoria Beckham, Marni, Stella McCartney, Chloe, Dolce and Gabbana, Valentino όλα εκεί με έκπτωση από 40% μέχρι 80%.