Το πρώτο show του οίκου Versace μετά την πώλησή του
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Το πρώτο show του οίκου Versace μετά την πώλησή του

Το πρώτο show του οίκου Versace μετά την πώλησή του

Το πρώτο show του οίκου Versace έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη μετά την πώληση του, στον αμερικάνικο όμιλο Michael Kors. Ο ιταλικός οίκος πουλήθηκε για 1,83 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά η αδερφή του ιδρυτή του οίκου Gianni Versace, Donatella παραμένει στη θέση της καλλιτεχνικής διευθύντριας.

Το show pre-fall 2019 έγινε στην “πατρίδα” του νέου ιδιοκτήτη και προέδρου του ομίλου, του Αμερικανού σχεδιαστή Michael Kors. Η εξαγορά έγινε με σκοπό να εξυγιανθεί και να αναπτυχθεί οικονομικά το brand Versace και αμέσως έγιναν και οι πρώτες αλλαγές.

Περισσότερα αξεσουάρ από ποτέ

Στην πασαρέλα είδαμε πολύ περισσότερα αξεσουάρ από κάθε άλλη φορά που όπως ξέρουμε αυτά φέρνουν τα μεγαλύτερα κέρδη. Κρατώντας τα κλασσικά πλέον baroque prints, τα είδαμε σε ρούχα με πολύ πιο sport αναφορές που είναι η δυνατότερη τάση στη μόδα τα τελευταία χρόνια, μέχρι και σε αθλητικά παπούτσια.

Το vinyl επίσης πρωταγωνίστησε ακόμα και στα ανδρικά ρούχα. Η γενική εικόνα του πρώτου αυτού show δείχνει πως ο glamour οίκος έχει πάρει σαφείς οδηγίες για πιο “εμπορικά” ρούχα καθώς και και μια πιο έντονη προσαρμοστικότητα στις τάσεις του σήμερα. Η στροφή του Versace σε ένα πιο νεανικό και σύγχρονο κοινό εμφανής, πάντα όμως με τη “χλιδάτη” και sexy πινελιά της Donatella.