Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Το Z Style Rocks βλέπει το concept, το styling και το αποτέλεσμα των εμφανίσεων των Ελληνίδων celebrities και βαθμολογεί ανάλογα. Υποκειμενικά και καλοπροαίρετα πάντα!

Θέμα: Καλεσμένη σε πρεμιέρα

Νατάσα Μποφίλιου

Νατάσα Μποφίλιου

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Μια χαρά είστε με σωστά και σύγχρονα ρούχα και τόσο-όσο στις τάσεις της σεζόν. Απλά λείπει κάτι, ίσως ένα χρώμα ή ένα πιο statement ρούχο, που θα του έδινε μια ζωντάνια και θα απογείωνε το σύνολο. Κατά τα άλλα το πάτε πολύ καλά με το στυλ σας τελευταία.

Βαθμός: 3

Θέμα: Υπέρλαμπρη στη πίστα

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Συνεχώς δείχνετε να κυνηγάτε τον εαυτό σας και αυτό σας κάνει λίγο προβλέψιμη. Κρύσταλλα, τρούκς, όλα τόσο ασημί και ρούχα που δείχνουν “πολύ” από παντού το υπέροχο σώμα σας. Το σορτς όπως βλέπετε επίσης δεν έκατσε σωστά, και το σακάκι δεν μπορεί να σώσει την εμφάνιση μόνο του.

Βαθμός: 2

Θέμα: Καλεσμένη σε θεατρική πρεμιέρα

Σμαράγδα Καρύδη

Σμαράγδα Καρύδη

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Πολύ σωστή επιλογή το μπλε χαλαρό βελούδινο κοστούμι και ακόμα πιο σωστός ο συνδυασμός με μαύρο. Μόνο τα μαλλιά είναι λίγο από άλλο “boho έργο” και σας χαλάνε το τόσο ωραίο σύνολο.

Βαθμός: 4

Θέμα: Πολύ λαμπερή παντού

Βίκυ Χατζηβασιλίου

Βίκυ Χατζηβασιλίου

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Μοιάζει να έχετε προσπαθήσει πολύ για όλα σε αυτή την εμφάνιση με αποτέλεσμα να φαίνεται το άγχος στο αποτέλεσμα. Χρυσές και μαύρες παγιέτες σε πολύ στενό φόρεμα, με ασημί τσάντα και αυτές τις τόσο ξεπερασμένες peep toe γόβες με τη φιάπα… Πώς τα φορέσατε όλα αυτά;

Βαθμός: 1

Θέμα: Καλεσμένη σε πρεμιέρα μιούζικαλ

Σάσα Σταμάτη

Σάσα Σταμάτη

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Σε αυτή την εμφάνιση τα καταφέρατε περίφημα. Πολύ “φετινό” βελούδινο φόρεμα με girly μποτίνια και λεοπάρ τσάντα. Σας έκατσαν όλα πολύ καλά. Μια συμβουλή μόνο μην φοράτε συνεχώς μαύρα κοντά φορέματα, γιατί όσο ωραία και να είναι, μοιάζουν μεταξύ τους και δεν βλέπουμε και μια άλλη πρόταση από εσάς.

Βαθμός: 4

Θέμα: Μοδάτη στη σκηνή

Τάμτα

Τάμτα

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Ακόμα και εσείς λοιπόν μπορείτε να κάνετε λάθη. Εδώ βλέπουμε πως όλο αυτό που σαν ιδέα μπορεί να έμοιαζε εντυπωσιακό, στην πράξη μοιάζει άβολο με ανισορροπίες. Το πανωφόρι και οι μπότες κλωτσάνε, ενώ του μπούστο είναι τρομερά σφιγμένο και παράταιρο.

Βαθμός: 2

Θέμα: Καλεσμένη σε πρεμιέρα μιούζικαλ

Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Πάρα πολύ ωραία και cool με πολύ σωστό παντελόνι αλλά και χαλαρή μπλούζα που σας δίνει ένα αέρα άνεσης. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε και λίγο αυτή την εμμονή σας με τις γόβες και φορέσετε και άλλου είδους παπούτσια, θα είστε πραγματικά ultra stylish.

Βαθμός: 4

Θέμα: Βραδυνή έξοδος στην Αθήνα

Έλενα Χριστοπούλου

Έλενα Χριστοπούλου

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Το pied de coq αμάνικο παλτό με το φόρεμα με φιόγκο στο λαιμό και λευκές μανσέτες είναι πραγματικά τρομερά μοντέρνος και chic συνδυασμός. Οι μπότες όμως με την τσάντα έριξαν μια κλοτσιά και έχυσαν το stylish γάλα από την καρδάρα αυτής εμφάνισης.

Βαθμός: 3

Φωτογραφίες: NDP Photos