ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Το Z Style Rocks βλέπει το concept, το styling και το αποτέλεσμα των εμφανίσεων των Ελληνίδων celebrities και βαθμολογεί ανάλογα. Υποκειμενικά και πάντα καλοπροαίρετα!

Θέμα: Έξοδος στα μπουζούκια

Σάσα Σταμάτη

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Δυστυχώς εδώ πέσατε θύμα του να φορέσετε ένα χρώμα και αυτό ήταν το ασημί που είναι too much όταν είναι total. Επίσης, αυτό το nude στο πλάι δεν “έκατσε” και μοιάζει με ρούχο για καλλιτεχνικό πατινάζ. Το πιο ακαλαίσθητο όμως είναι το δάχτυλο που βγαίνει τόσο μπροστά από το πέδιλο.

Βαθμός: 2

Θέμα: Βόλτα για ψώνια

Χριστίνα Μπόμπα

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Πολλά φαρδιά ρούχα που δεν κολακεύουν τη σιλουέτα και με μια λογική που μοιάζουν “παιδικά”. Το καλσόν με αστεράκια με τα τα συγκεκριμένα παπούτσια αποτελειώνουν αυτό το στυλ που μοιάζει να έκανε δεκάχρονη με πρόωρη ανάπτυξη.

Βαθμός: 2

Θέμα: Έξοδος σε live stage

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Πολύ όμορφο μπροκάρ φαρδύ φόρεμα με λαμπερά μεταλλικά prints. Αν είχατε γυμνά πόδια με ένα ζευγάρι πιο ενδιαφέροντα παπούτσια θα ήταν πραγματικά ένα κορυφαίο look.

Βαθμός: 4

Θέμα: Καλεσμένη σε θεατρική παράσταση

Έλενα Τσαβαλιά

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Είναι σπάνιο να πάνε όλα λάθος, αλλά υπάρχουν στιγμές, όπως αυτή, που συμβαίνει. Όλα τα κομμάτια του look μοιάζουν να είναι από τις αρχές του 2000 με αυτές τις στενές και λάθος γραμμές. Η λευκή ζώνη με τις μπότες φίδι γκρεμίζουν κάθε ελπίδα.

Βαθμός: 1

Θέμα: Έξοδος σε live stage

Τραϊάνα Ανανία

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Δεν ξέρω… Να βαθμολογήσουμε από τη μέση και κάτω που κάνει σύγχρονο 90s και είναι μια χαρά ή το πάνω που μοιάζει με εσώρουχο ειδικά φτιαγμένο να μην φαίνεται όταν φοράτε ντεκολτέ; Εδώ το βλέπουμε φορεμένο σαν ρούχο! Θα βαθμολογήσουμε περισσότερο το κάτω γιατί είμαστε καλοπροαίρετοι.

Βαθμός: 3

Θέμα: Ταξίδι-Αεροδρόμιο

Χριστίνα Κοντοβά

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Πολύ σωστό σύγχρονο look με layering, oversized παλτό σε χρώμα καμηλό, πλεκτή φαρδιά ζακέτα, παντελόνι που κάνει δέρμα-βινύλ και αθλητικά. Όλες οι τάσεις της μόδας φορεμένες τόσο cool και ωραία!

Βαθμός: 5

Θέμα: Χριστουγεννιάτικο πάρτι

Μέγκυ Ντρίο

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Μετά από τόσο καιρό σε ένα reality μοντέλων αυτές τις πόζες μάθατε; Και από αυτά που φορέσατε σε τόσες φωτογραφίσεις καταλάβατε ότι μια ολόσωμη φόρμα με ντεκολτέ που μοιάζει έτοιμο να σας αφήσει εκτεθειμένο το στήθος σε κάθε κίνηση, είναι η κατάλληλη για να εμφανιστείτε σε επίσημη εκδήλωση; Δεν υπάρχουν λόγια.

Βαθμός: 0

Φωτογραφίες: NDP

Exit mobile version