Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Το Z Style Rocks βλέπει το concept, το styling και το αποτέλεσμα των εμφανίσεων των Ελληνίδων celebrities και βαθμολογεί ανάλογα. Υποκειμενικά και πάντα καλοπροαίρετα!

Θέμα: Για καφέ στο Κολωνάκι

Νατάσα Καλογρίδη

Νατάσα Καλογρίδη

Λίγα Λόγια για την εμφάνιση: Καλή η προσπάθεια το mix & match με πολλά διαφορετικά στοιχεία αλλά δεν πέτυχε πολύ… Οι μπότες και η τσάντα είναι σίγουρα ο λόγος που χάλασε το σύνολο. Λίγο πιο φαρδύ το παντελόνι, με ένα ζευγάρι sneakers με μια shopping bag σίγουρα θα δίναν έναν πιο σημερινό αέρα στο στυλ σας.

Βαθμός: 2

Θέμα: Έξοδος στα μπουζούκια

Μελίνα Ασλανίδου

Μελίνα Ασλανίδου

Λίγα Λόγια για την εμφάνιση: Αν και είναι μια safe επιλογή δεν μπορούμε να πούμε πως αυτό το look δεν σας κολακεύει. Επίσης είναι πολύ σωστό που πήγατε έτσι στα μπουζούκια, τόσο cool και fresh αν και τα τρουκς στους ώμους του jacket θα ήταν καλό να λείπουν. Τα μαλλιά και το makeup δίνουν ακόμα περισσότερη φρεσκάδα στην όλη εικόνα.

Βαθμός: 3

Θέμα: Καλεσμένη σε θεατρική πρεμιέρα

Ελένη Ράντου

Ελένη Ράντου

Λίγα Λόγια για την εμφάνιση: Ενώ φορέσατε αυτό το γαλάζιο παλτό που είναι σαν χρώμα και σαν γραμμή πολύ σημερινό, τα χαλάσατε όλα με το καλσόν και τα παπούτσια… Γιατί κυρία Ράντου δεν φορέσατε ένα ζευγάρι μποτίνια με χοντρό τακούνι χωρίς φιάπα να το κάνετε super; Ο βαθμός συμπεριλαμβάνει και το πάντα λαμπερό χαμόγελο σας.

Βαθμός: 3

Θέμα: Καλεσμένη σε κοπή πίτας καναλιού

Μιμή Ντενίση

Μιμή Ντενίση

Λίγα Λόγια για την εμφάνιση: Η μπλούζα με τα γεωμετρικά μανίκια είναι πάρα πολύ ωραία. Από τη μέση και κάτω όμως τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Το ελαστικό ύφασμα του παντελονιού και αυτά τα φολκλόρ που έχετε στη μέση μοιάζουν με ξεχασμένα κομμάτια από την παράσταση σας “Μπουμπουλίνα”.

Βαθμός: 2

Θέμα: Ταξίδι στη Γερμανία

Έβελυν Καζαντζόγλου

Έβελυν Καζαντζόγλου

Λίγα Λόγια για την εμφάνιση: Όλα τόσο σωστά και σύγχρονα για να περπατήσετε με στυλ στους δρόμους μιας ξένης χώρας. Τα sneakers που μοιάζουν αταίριαστα είναι αυτά που δίνουν μια ακόμα πιο ωραία νεανική πινελιά στο όλο look και το κάνει ανεπιτήδευτο. Μπράβο σας.

Βαθμός: 5

Θέμα: Καλεσμένη σε Θεατρική πρεμιέρα

Κάτια Δανδουλάκη

Κάτια Δανδουλάκη

Λίγα Λόγια για την εμφάνιση: Τι να πούμε για εσάς; Είστε πάντα τόσο chic και τόσο cool που δεν μπορεί παρά να πούμε καλά λόγια. Σε αυτή την εμφάνιση το φλερτ με το casual και το sport είναι ακριβώς τόσο όσο πρέπει και το t-shirt με το “90’s” πολύ τωρινό. Αν έλειπε το λάστιχο από το τελείωμα του παντελονιού θα μιλούσαμε για το απόλυτο άριστα.

Βαθμός: 4

Φωτογραφίες: NDP/Instagram