Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Το Z Style Rocks βλέπει το concept, το styling και το αποτέλεσμα των εμφανίσεων των Ελληνίδων celebrities και βαθμολογεί ανάλογα. Υποκειμενικά και πάντα καλοπροαίρετα!

Θέμα: Καλεσμένη σε παρουσίαση βιβλίου

evagelia-aravani

Ευαγγελία Αραβανή

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Μία πολύ ωραία εμφάνιση και σωστή για την εκδήλωση. Το πουκάμισο ριγμένο στο ώμο πολύ μοντέρνο και δερμάτινη pencil φούστα πολύ κολακευτική. Αν είχατε φορέσει και λίγο πιο ανατρεπτικά παπούτσια και κάποιο άλλο χρώμα τσάντα θα ήταν πραγματικά πολύ πιο stylish.

Βαθμός: 4

Θέμα: Έξοδος στα μπουζούκια

ioanna-touni

Ιωάννα Τούνη

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Δυστυχώς ένα μακό, κοντό και στενό φόρεμα που έχει και ένα άνοιγμα στη κοιλιά, δεν είναι σίγουρα ένα ρούχο για βραδινή έξοδο. Εδώ όλο το look σας είναι λάθος με τη 90s κοτσίδα να είναι από τα λίγα στοιχεία της μόδας που ευτυχώς δεν έχουν επιστρέψει… Η φούξια σκιά επίσης δεν σας κολακεύει καθόλου. Και τα παπούτσια όμως είναι από μια “άλλη κατάσταση”.

Βαθμός: 0

Θέμα: Καλεσμένη με μουσικό event

tonia-sotiropoulou

Τόνια Σωτηροπούλου

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Πολύ ενδιαφέρουσα εμφάνιση με ωραίο πανωφόρι κάπα σε γραμμή cocoon με πρωτότυπες μεγάλες παγιέτες. Πολύ κολακευτικό και το lingerie σατέν φόρεμα σε πολύ σωστό μήκος. Αν είχατε βάλει και λίγο φαντασία στα παπούτσια και τη τσάντα θα μιλούσαμε για πολύ δυνατό look.

Βαθμός: 4

Θέμα: Καλεσμένη σε φιλανθρωπικό event

christina-boba

Χριστίνα Μπόμπα

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Μια πολύ όμορφη γυναίκα με ένα πολύ λάθος -αν και πανάκριβο- φόρεμα (Peter Dundas)… Αυτό το ρούχο μοιάζει “παλιό” ενώ ο συνδυασμός φούξια με μαύρο είναι πολύ ξεπερασμένος και αυτός. Η άσπρη βάτα που φαίνεται από τη διαφάνεια στον έναν ώμο, είναι πραγματικά κάτι ακατανόητο… Μοιάζει πραγματικά σαν προσθήκη της τελευταίας στιγμής επειδή δεν έστρωνε το ρούχο.

Βαθμός: 1

Θέμα: Εντυπωσιακή στη πίστα

xrispa

Χρύσπα

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Μια από τις πιο μπερδεμένες εμφανίσεις που έχουμε δει πότε. Σακάκι tuxedo με γλώσσες πίσω. Μακό μπλουζάκι και και άλλο cropped από πάνω. Αδιανόητο “ημιαθλητικό” κολάν με διαφάνεια και λάθος εσώρουχο. Και βραδινά σανδάλια με φιάπα. Ειλικρινά είναι από τις ελάχιστες φορές που βλέπουμε ένα look να μην ταιριάζει κανένα ρούχο με το άλλο, να υπάρχουν τόσα λάθη και να μην κολακεύει καθόλου αυτή που το φοράει.

Βαθμός: 0

Θέμα: Καλεσμένη σε φιλανθρωπικό event

viki-kagia

Βίκυ Καγιά

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Αυτό είναι ένα υπέροχο look που συνδυάζει τα trends της εποχής τόσο chic και χωρίς καθόλου άγχος για να τα καταφέρει. Πολύ ωραίο φόρεμα σε χαλαρή γραμμή με σχέδιο από παγιέτες, δαντέλα και ζώνη. Παντοτινό σταυρωτό tuxedo σακάκι ριγμένο στους ώμους και σανδάλια πολύ σημερινά. Μπράβο σας.

Βαθμός: 5

Θέμα:Καλεσμένη σε φιλανθρωπικό event

athina-oikonomakou

Αθηνά Οικονομάκου

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Μια ωραία εμφάνιση που όμως μοιάζει πολύ ομοιόμορφη και χωρίς κανένα twist. Το τοπ μόνο του και το παντελόνι μόνο του θα μπορούσαν να κάνουν “θαύματα” αν είχαν φορεθεί ξεχωριστά. Και η μαύρη τσάντα όμως είναι ένας πολυφορεμένος και παρελθοντικός συνδυασμός… Το ότι δεν κάνατε το κλισέ να φορέσετε και και κόκκινο κραγιόν λόγω των ρούχων, είναι στα συν σας.

Βαθμός: 3