Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Το Z Style Rocks βλέπει το concept, το styling και το αποτέλεσμα των εμφανίσεων των Ελληνίδων celebrities και βαθμολογεί ανάλογα. Υποκειμενικά και πάντα καλοπροαίρετα!

Θέμα: Βόλτα στο Κολωνάκι

fei-skorda

Φαίη Σκορδά

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Ελαφρώς χειμερινό και κάπως άβολα στενό μοιάζει αυτό το φόρεμα… Σαν να μην ταιριάζει ούτε με την εποχή, ούτε με την ώρα που έχει φορεθεί. Η λεπτομέρεια με τις χαλαρές τσέπες είναι ίσως αυτό που το σώζει και το κάνει κάπως πιο σύγχρονο. Οι γόβες επίσης είναι πολύ κλισέ φορεμένες με ένα τέτοιο φόρεμα.

Βαθμός: 3

Θέμα: Έτοιμη για live εμφάνιση

eleni-peta

Ελένη Πέτα

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Φαρδύ το φόρεμα, στενά τα μανίκια και το υλικό πολύ “περίεργο”. Ο δε συνδυασμός, με τα μπορντό καστόρινα παπούτσια είναι μια πολύ λάθος επιλογή. Δυστυχώς τα χρώματα και τα υλικά των ρούχων μπορούν να εκτοξεύσουν ή να “χαντακώσουν” μια εμφάνιση.

Βαθμός: 1

Θέμα: Έξοδος στα μπουζούκια

viki-kavoura

Βίκυ Κάβουρα

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Μια εμφάνιση πολύ ασφαλής που όμως θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη με κάποιες μικρές αλλαγές. Το παντελόνι λίγο πιο χαλαρό και με πιο ψηλή μέση και τα σανδάλια όχι από σατέν και χωρίς φιάπα. Μερικά αξεσουάρ θα ταίριαζαν σε αυτό το look.

Βαθμός: 2

Θέμα: Έξοδος στα μπουζούκια

konstantina-mihail

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Cool εμφάνιση και ένα μάθημα πώς όταν μια γυναίκα πηγαίνει στα μπουζούκια δεν χρειάζεται να ντυθεί σαν να είναι για την πίστα. Πολύ ωραία η φαρδιά κίτρινη μπλούζα. Ένα πιο oversized σακάκι θα ήταν ακόμα πιο ωραίο.

Βαθμός: 4

Θέμα: Βόλτα στη Βουλιαγμένη

evelin-kazatzoglou

Έβελυν Καζαντζόγλου

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Super μοντέρνο και φρέσκο look και πολύ σωστό για ένα νέο κορίτσι που πηγαίνει μια βόλτα. Πολλά ωραία στοιχεία μόδας, όπως οι λευκές καουμπόικες μπότες, το ψηλοκάβαλο, ξεβαμμένο τζιν και το cropped πουλόβερ. Μπράβο!

Βαθμός: 5

Θέμα: Καλεσμένη στα βραβεία Ελληνικού Κινηματογράφου

vasiliki-troufakou

Βασιλική Τρουφάκου

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Είναι μια προσπάθεια για μια εμφάνιση stylish, που όμως δεν πέτυχε. H ζιπ κιλότ είναι οκ, αλλά το διάφανο μπλουζάκι με το τόσο εμφανές εσώρουχο που απλά έχουν αφαιρεθεί οι τιράντες του, είναι όλο πολύ λάθος. Τέλος οι κίτρινες γόβες μοιάζουν σαν να φορέθηκαν λάθος και όχι για να δώσουν χρώμα στο total black look.

Βαθμός: 1

Θέμα: Βραδινή έξοδος σε live stage

elena-tsagrinou

Έλενα Τσαγκρινού

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Πολύ ωραία τα αξεσουάρ στα μαλλιά αλλά και τα σκουλαρίκια. Το μπλουζάκι όμως αυτό δείχνει πολύ στενό και το κομμένο του μανίκι, μοιάζει ούτε πως αφήνει το εσώρουχο για να φανεί, ούτε για να το κρύβει. Έχει το λάθος άνοιγμα. Τέλος το σκισμένο τζιν φορεμένο με οπάκ καλσόν κάτι που πρέπει πάντα να αποφεύγετε.

Βαθμός: 1