Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Το Z Style Rocks βλέπει το concept, το styling και το αποτέλεσμα των εμφανίσεων των Ελληνίδων celebrities και βαθμολογεί ανάλογα. Υποκειμενικά και πάντα καλοπροαίρετα!

Θέμα: Εμφάνιση σε live stage

natasa-theodoridou

Νατάσα Θεοδωρίδου

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Μια πολύ ωραία εμφάνιση με ωραία ρούχα και μέσα στα trends της σεζόν. Μπλούζα με ένα μανίκι και ωραίες λεπτομέρειες στο υλικό και τελειώματα, δερμάτινο παντελόνι που κολακεύει πολύ την σιλουέτα σας και πολύ σωστά δεν επιλέξατε καθόλου κοσμήματα για αυτό το look. Μόνο οι γόβες είναι λίγο “εύκολη λύση” σε σχέση με το όλο look.

Βαθμός: 4

Θέμα: Καλεσμένη σε event

amalia-kostopοulou

Αμαλία Κωστοπούλου

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Είστε ένα πολύ όμορφο, νέο κορίτσι με πολύ ωραίο σώμα. Αυτή η συντηρητική και χωρίς ενδιαφέρον εμφάνιση δεν ταιριάζει σε κανένα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά σας. Δεν είναι κάτι λάθος, αλλά είναι όλα σαν από γκαρνταρόμπα μια άλλης… Να είστε πιο τολμηρή και να βάζετε λίγη νεανική “τρέλα” στις εμφανίσεις σας τώρα που μπορείτε!

Βαθμός: 3

Θέμα: Σε επαγγελματικό ραντεβού

zeta-douka

Ζέτα Δούκα

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Σε μια εποχή που η μόδα έχεις κάνει όλες τις γυναίκες να θέλουν να είναι λίγο πιο ψηλές, εσείς που είστε φοράτε τα πιο ακατάλληλα ρούχα… Σακάκι που μοιάζει να σας είναι κοντό, παντελόνι που μοιάζει να σας είναι στενό και εσείς μια γυναίκα με τόσο ωραίο σώμα και τόσο ύψος! Η μόδα του τώρα είναι σαν να φτιάχτηκε για σας. Φορέστε φαρδιά και μακριά ρούχα που θα σας ταιριάζουν τόσο πολύ.

Βαθμός: 2

Θέμα: Καλεσμένη σε μουσικό σχήμα

eleni-foureira

Ελένη Φουρέιρα

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Πολύ ωραία επιλογή το oversized κοστούμι και σε ένα χρώμα που είναι super trend και σας ταιριάζει πολύ. Σωστό και το body από τούλι και δαντέλα από μέσα που ισορροπεί και κάνει την όλη εικόνα πιο σέξι. Τα μαλλιά σας όμως τόσο μακριά εκτός σκηνής μοιάζουν λίγο υπερβολικά…

Βαθμός: 4

Θέμα: Παρουσιάστρια σε φιλανθρωπική εκδήλωση

fei-skorda

Φαίη Σκορδά

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Είναι σωστό που σκεφτήκατε ένα μαύρο φόρεμα και ενδιαφέρον σχέδιο για μια τέτοια εκδήλωση. Όμως με αυτά τα μαλλιά, τα παπούτσια και την έλλειψη αξεσουάρ είναι σαν μην έχετε κάνει δικό σας όλο αυτό το στυλ. Μοιάζει σαν να εμφανιστήκατε όπως “πρέπει” αλλά χωρίς να σας αρέσει εσάς…

Βαθμός: 3

Θέμα: Καλεσμένη σε event

tzeni-mpalatsinou

Τζένη Μπαλατσινού

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Πάντα cool ντυμένη χωρίς πολύ προσπάθεια και άγχος εντυπωσιασμού. Το τζιν με τις μπότες έχει κάτσει πολύ καλά όπως και το oversized T-shirt. Η μεγάλη τσάντα όμως είναι αυτή που κάνει το look πολύ σύγχρονο μια γυναίκας του σήμερα.

Βαθμός: 4

Θέμα: Fashionable στη σκηνή

tamta

Τάμτα

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Μια πολύ δυνατή εικόνα για live performance. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ είναι σαν από editorial μόδας που όμως σας ομορφαίνουν. Λιλά ασύμμετρο φόρεμα φορεμένο πάνω από διχτυωτό bodysuit, ροζ γόβες και τα δαντελένια μικρά καλτσάκια να δίνουν μια τέλεια πινελιά στυλ. Μπράβο σας για άλλη μια φορά!

Βαθμός: 5