Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Το Z Style Rocks βλέπει το concept, το styling και το αποτέλεσμα των εμφανίσεων των Ελληνίδων celebrities και βαθμολογεί ανάλογα. Υποκειμενικά και πάντα καλοπροαίρετα!

Θέμα: Άφιξη στο αεροδρόμιο

lindsay-lohan

Lindsay Lohan

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Η εμφάνισή σας είναι πραγματικά όλα όσα θέλουμε από μια celebrity. Αθλητικά ρούχα και αξεσουάρ με τις παγιέτες να κάνουν τη διαφορά, χωρίς όμως να μοιάζουν παράταιρα με την περίσταση. Όλα όσα είναι τώρα στα trends πολύ σωστά και cool φορεμένα.

Βαθμός: 5

Θέμα: Παρουσίαση δίσκου

katerina-stikoudi

Κατερίνα Στικούδη

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Μια ωραία εμφάνιση χωρίς καθόλου λάθη αλλά και χωρίς φαντασία. Αναμενόμενα σανδάλια για ένα ωραίο κοντό φόρεμα, αλλά μέχρι εκεί. Πολύ σωστά όμως τα wet μαλλιά και το ότι δεν βάλατε το κλισέ κόκκινο κραγιόν επειδή φοράτε κόκκινο φόρεμα.

Βαθμός: 3

Θέμα: Βόλτα στη Γλυφάδα

sasa-stamati

Σάσα Σταμάτη

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Εξαιρετικό και πολύ σύγχρονο look για εμφάνιση μέσα στην ημέρα και μέσα στην πόλη. Σωστό 90ς τζιν, με sneakers για skateboard και πολύ σύγχρονο κολλεγιακό μπουφάν. Αν τα μαλλιά σας ήταν λίγο πιο σπαστά και όχι τόσο χτενισμένα, θα ήταν όλη η εικόνα super…

Βαθμός: 4

Θέμα: Εμφάνιση σε μουσικό αφιέρωμα

eleni-tsaligopoulou

Ελένη Τσαλιγοπούλου

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Σαφώς και καταλαβαίνουμε ότι η εμφάνισή σας είναι εμπνευσμένη από τα 50s αλλά δυστυχώς αυτό το φόρεμα και το headpiece μοιάζουν με θεατρικό κοστούμι και όχι με κανονικό ρούχο και αξεσουάρ… Τα παπούτσια δε, είναι τελείως λάθος αφού θέλατε να κάνετε μια vintage εμφάνιση.

Βαθμός: 2

Θέμα: Βραδινή έξοδος σε μουσικό πρόγραμμα

eleonora-meleti

Ελεονώρα Μελέτη

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Πολύ ωραία εμφάνιση με κοστούμι του σήμερα σε χαλαρή γραμμή και παντελόνι που σταματάει πάνω από τον αστράγαλο. Το κόσμημα στο λαιμό κάνει όλη την εικόνα πολύ ενδιαφέρουσα. Αν το μακιγιάζ ήταν λίγο πιο φυσικό θα ήταν πολύ ωραιότερη αυτή η εμφάνισή σας.

Βαθμός: 4

Θέμα: Σε event αθλητικής εταιρίας

evridiki-valavani

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Πολύ αμήχανη εμφάνιση με sporty ρούχα, πολύ λάθος συνδυασμένα. Το κολάν μοιάζει να σας είναι μικρό και το πουκάμισο είναι εντελώς άσχετο με τα υπόλοιπα ρούχα και αξεσουάρ. Το δερμάτινο μπουφάν, από την άλλη, ακόμα και στο χέρι είναι τελείως ξένο με το αθλητικό look που ίσως θέλατε να πετύχετε.

Βαθμός: 1

Θέμα: Παρουσίαση τραγουδιού για την Eurovision

katerina-douska

Κατερίνα Ντούσκα

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Μια πολύ σύγχρονη εμφάνιση με κοστούμι που ταιριάζει τέλεια σε ένα νέο κορίτσι. Τα αξεσουάρ όπως τα φτερά στο λαιμό, η ζώνη-φουλάρι από πλεκτές χάντρες και τα γεωμετρικά παπούτσια εκτοξεύουν το look σας και το κάνουν πολύ stylish. Μπράβο σας!

Βαθμός: 5