Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Το Z Style Rocks βλέπει το concept, το styling και το αποτέλεσμα των εμφανίσεων των Ελληνίδων celebrities και βαθμολογεί ανάλογα. Υποκειμενικά και πάντα καλοπροαίρετα!

Θέμα: Βόλτα στη Γλυφάδα

koni-metaxa

Κόνυ Μεταξά

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Θα σας μιλήσω με ειλικρίνεια και τελείως υποκειμενικά… Αυτά τα κολάν με τις διαφάνειες πρέπει να απαγορευτούν. Δεν είναι ούτε σέξι, ούτε αθλητικά. Είναι απλά άσχημα!

Βαθμός: 2

Θέμα: Παρουσίαση εκπομπής μόδας

vicky-kaya

Βίκυ Καγιά

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Super σταυρωτό κοστούμι σε ωραίο χρώμα και πολύ ωραία αξεσουάρ όπως η καρφίτσα με τις πέτρες στο πέτο. Τα σανδάλια πολύ σωστή επιλογή χρώματος που κάνουν με το κοστούμι όμοιο αλλά όχι ίδιο, αν και το σχέδιο είναι λίγο συνηθισμένο…

Βαθμός: 4

Θέμα: Βόλτα στο Κολωνάκι

stamatina-tsimtsili

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Κάνατε μια προσπάθεια για boho style αλλά δεν σας πέτυχε. Το παντελόνι με σκισίματα καθώς και οι μαύρες μπότες όπως βλέπετε δεν “έκατσαν”. Με ένα κανονικό στενό παντελόνι, καφέ καστόρινες μπότες και μια τσάντα από μαλακό υλικό, θα είχατε πετύχει αυτό που θέλατε.

Βαθμός: 2

Θέμα: Βόλτα στο πάρκο με τα παιδιά

fei-skorda

Φαίη Σκορδά

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Αν κάτι δεν ταιριάζει με τα αθλητικά παντελόνια, είναι τα δερμάτινα μπουφάν. Και αν κάτι δεν είναι ωραίο είναι sneakers με πλατφόρμα. Εσείς τα έχετε συνδυάσει και τα φοράτε όλα αυτά τα “λάθος”.

Βαθμός: 2

Θέμα: Φωτογραφία στα social για την ημέρα της γυναίκας

tatiana-stefanidou

Τατιάνα Στεφανίδου

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Πολύ σωστό στυλ για πολύ σωστή “ημέρα”. Φορέσατε χρώματα παστέλ με πλισέ φούστα που είναι super trend, με πολύ θηλυκό και chic τρόπο. Δηλαδή όλα όσα δείχνουν μια σύγχρονη γυναίκα με παντοτινό στυλ.

Βαθμός: 5

Θέμα: Καλεσμένη σε εκδήλωση

xristina-papadeli

Χριστίνα Παπαδέλλη

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Ενώ όσα φοράτε είναι πραγματικά μοντέρνα το συνολικό αποτέλεσμα δεν μοιάζει ωραίο… Είναι όλα τόσο μπερδεμένα και μη κολακευτικά που δεν βγαίνει άκρη. Το πιο παράταιρο όμως είναι τα μαλλιά που μοιάζουν να έχετε ρίξει απλώς στο λαιμό σας μια τρέσα σαν φουλάρι.

Βαθμός: 1

Θέμα: Ταξίδι στο Παρίσι

evelin-kazatzoglou

Έβελυν Καζατζόγλου

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Μια πραγματικά μοντέρνα και stylish εικόνα με τα πιο τωρινά ρούχα και αξεσουάρ. Ωραίοι συνδυασμοί χρωμάτων και ρούχων με ωραία κίνηση στο περπάτημα. Τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά είναι ένα trend που μας αρέσει τόσο πολύ σε κορίτσια σαν εσάς. Μπράβο σας!

Βαθμός: 5