5+1 celebrities της ελληνικής showbiz που αποκάλυψαν την εγκυμοσύνη τους το 2022
Ελλάδα

5+1 celebrities της ελληνικής showbiz που αποκάλυψαν την εγκυμοσύνη τους το 2022

5+1 celebrities της ελληνικής showbiz που αποκάλυψαν την εγκυμοσύνη τους το 2022

Με αφορμή την αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη βρήκαμε ακόμη μερικές μέλλουσες μανούλες

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το απόγευμα της Δευτέρας (19/7) η ανακοίνωση της Ιωάννας Τούνη πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.

Με αφορμή λοιπόν την ανακοίνωσή της βρήκαμε μερικές ακόμη celebrities που αναμένεται να γίνουν μανούλες μέσα στο 2022 (και στις αρχές του 23’).

Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως πάντα ήθελε να φτιάξει τη δική της οικογένεια, και όπως όλα δείχνουν, αυτή της η επιθυμία θα γίνει σύντομα πραγματικότητα.

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι!

Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα!

Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα τη δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται… πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου!

Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ

Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν “φύγουν” από την ζωή… θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά “έφυγε” από καρκίνο, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: “μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!”.

Λίγες ημέρες μετά συνέβη ΑΥΤΟ!

Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω.

Ανυπομονώ!

Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου…», έγραψε στην ανακοίνωση της στο Instagram.

Super Kikii

Περίπου στα τέλη Ιουνίου η Super Kikii έκανε κι εκείνη την πιο όμορφη ανακοίνωση της ζωή της.

Η ηθοποιός και influencer ανακοίνωσε πως είναι έγκυος και πως θα γίνει μαμά για πρώτη φορά.

«Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι.

Να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται.

Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ … πρώτον γιατί ΜΠΟΡΩ .. και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ότι είχαμε.

Παρ’ όλα αυτά ότι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι, θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου», έγραφε στην ανάρτησή της.

Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες διανύει την πιο όμορφη χρονιά της ζωής της αφού σε λίγο καιρό θα γίνει μαμά για πρώτη φορά.

Η παρουσιάστρια είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και σύντομα θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Ήταν 6 Μαΐου όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, ποστάροντας μια φωτογραφία από το υπερηχογράφημα, αγκαλιά με τον αγαπημένο της.

«Θα γίνουμε γονείς και πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας! Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας!

Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι», έγραψε τότε στην ανάρτησή της.

Έκτοτε έχει ανεβάσει ουκ ολίγες φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και μαζί της ανυπομονούμε κι εμείς για τη στιγμή που θα γίνει μανούλα.

Αντιγόνη Ψυχράμη

Η Αντιγόνη Ψυχράμη θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά, και ο Δημήτρης Μακαλιάς ένας ευτυχισμένος μπαμπάς.

Την ανακοίνωση στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», έκανε μετά από συνεννόηση μαζί της, η Μαρία Αντωνά, με τον Δημήτρη Μακαλιά να μένει έκπληκτος.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση, ανέβασε φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και τον γιο της να της δίνει ένα φιλί, γράφοντας:

«Η οικογένεια μας μεγαλώνει …Ευλογία».

Τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή και φυσικά από τότε διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της.

Μαντώ Γαστεράτου

Ακόμη μια celebrity που σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της, είναι η Μαντώ Γαστεράτου.

Η παρουσιάστρια είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της, και σε λίγο θα αποκτήσει μία κόρη, κάνοντας τον γιο της, μεγάλο αδερφό.

Σήμερα ανέβασε στο Instagram account της το πιο cute βίντεο με τον γιο της που πρέπει asap να δεις και που σίγουρα θα σε κάνει να λιώσεις.

Την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της έκανε τον Φεβρουάριο και συγκεκριμένα του Αγίου Βαλεντίνου.

«Συγκρίνουμε τις κοιλιές μας και του Γιώργου η αλήθεια είναι ότι είναι πιο φουσκωτή.

Σε αυτή την φάση τουλάχιστον!

Το δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου του μπαμπά σε μένα και το δώρο της μαμάς στον Γιώργο…», έγραφε στο caption που συνόδευε την ανάρτησή της.

Για το τέλος αφήσαμε μια celebrity παρουσιάστρια που δεν έχει κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση περί εγκυμοσύνης, όμως οι φήμες ολοένα και φουντώνουν γι’ αυτή.

Δεν είναι άλλη από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που μέχρι στιγμής έχει κάνει αρκετούς να πιστεύουν πως σύντομα θα γίνει μαμά.

Το θέμα είναι αν θα επιβεβαιωθούν αυτές οι φήμες.