Αδερφή Ρούλας Πισπιρίγκου: Η απάντηση στις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη – «Εκεί είναι το επισκεπτήριο όποτε θέλει μπορεί να πάει»
Νέα

Αδερφή Ρούλας Πισπιρίγκου: Η απάντηση στις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη – «Εκεί είναι το επισκεπτήριο όποτε θέλει μπορεί να πάει»

Αδερφή Ρούλας Πισπιρίγκου: Η απάντηση στις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη – «Εκεί είναι το επισκεπτήριο όποτε θέλει μπορεί να πάει»

Η Δήμητρα πήρε θέση για τα όσα είπε ο πρώην σύζυγος της Ρούλας

Μισή ώρα στο κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου θέλει να βρεθεί ο Μάνος Δασκαλάκης, σε περίπτωση που αποδειχτεί ότι εκεί σκότωσε τα παιδιά τους και ας μπει μετά εκείνος φυλακή, όπως δήλωσε μεταξυ άλλων στην Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο τούνελ».

Με αφορμή αυτή τη δήλωση, η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» επικοινώνησε με την αδερφή της κατηγορούμενης, Δήμητρα, η οποία ρωτήθηκε για τις πρώτες αντιδράσεις της Ρούλας.

«Δεν με έχει καλέσει ακόμα, όμως απαξιεί να ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Το θέμα είναι να βρεθεί η αλήθεια για το παιδί. Πού και πώς της χορηγήθηκε η κεταμίνη και ρίχνει όλο το βάρος σε αυτό» είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Πισπιρίγκου στη Σίσσυ Χρηστίδου και συνέχισε:

«Δεν το είπε εκείνη, αλλά το λέω εγώ. Εκείνη είναι το επισκεπτήριο, όποτε θέλει μπορεί να πάει. Κι εκείνη ήθελε να τον δει κι αυτός δεν πήγε. Μέχει εκεί, δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με τον κ. Δασκαλάκη».

Η Δήμητρα μίλησε για τον χωρισμό του ζευγαριού, μία μέρα πριν από τον θάνατο της Ίριδας: «Το Σάββατο το μεσημέρι μάζεψε τα πράγματά του κι έφυγε. Η Ίριδα έφυγε το πρωί της Κυριακής, ήμουν παρούα κι εγώ και η οικογένειά μου και η μια φίλη. Πήγα στο σπίτι όταν μου είπε  Ρούλα τι είχε συμβεί με τον Μάνο, όμως αυτός είχε φύγει. Μαζέψαμε τα πράγματά του, ήρθε τα πήρε κι έφυγε. Η  Τζωρτζίνα μετά από αυτό είχε άρνηση στον πατέρα της».

«Ξημερώματα της 8ης Απριλίου η Τζωρτζίνα είχε ο πρώτο της επεισόδιο. Ήταν η περίοδος που τελικά αποφάσισαν πάλι ότι πρέπει να χωρίσουν κ είχαμε πει στη Ρούλα να έρθει να μείνει στο χωριό για να ηρεμήσει κι εκείνη και το παιδί. Περίπου στις 6 ήρθε η Ρούλα και μου είπε ότι το παιδί με ζητάει. Ότι τινάχτηκε στον ύπνο της και όταν τη ρώτησα τι έχει μου είπε ότι είδε ένα όνειρο, το οποίο θα το μεταφέρω στους αρμόδιους. Της είπα να ηρεμήσει και μου είπε ότι την πονάει η πλάτη, το στήθος και η κοιλιά της. Πιστεύαμε ότι κάτι μπορεί να την πείραξε που είχε φάει. Μετά από 20 λεπτά, δεν είχε κοιμηθεί και έκανε ακριβώς το ίδιο επεισόδιο. Έκλαιγε και της είπα ότι θα πάμε στο νοσοκομείο αλλά πρόσεχε γιατί θα σου κάνουν ένεση. Το σκέφτηκε, γιατί φοβόταν τους γιατρούς και τις ενέσεις και μου είπε να πάμε. Πήραμε το παιδί, πήγαμε στο Καραμανδάνειο και μετά από δύο ώρες ήρθε και ο Μάνος» τόνισε για τη μέρα που ξεκίνησε ο «Γολγοθάς» για την Τζωρτζίνα και συνέχισε:

«Το βράδυ έμεινε μαζί της η Ρούλα. Το πρώτο μεσημέρι έμεινα εγώ για να πάει η Ρούλα να φέρει πράγματα και μετά η Ρούλα και την τελευταία μέρα έμεινε εκείνος μαζί της κάποιες ώρες. Είχε πάει κι άλλες δυο φορές. Την ημέρα της ανακοπής με πήρε η Ρούλα τηλέφωνο και μου λέει “ελάτε γρήγορα το παιδί έμεινε”. Κάναμε μια απόσταση 30 λεπτών μέσα σε 10 λεπτά και περιμέναμε μία ώρα, μέχρι που κατέβηκε η Ρούλα αγκαλιά με μία γιατρό και μοιυ έλεγε ότι “το έσωσε, το έσωσε”».

Για τη σχέση του ζευγαριού μετά τον θάνατο της Ίριδας, απάντησε: «Ήταν φυσιολογική, όπως πριν από τον χαμό της Ίριδας. Προσπάθησαν να είναι δεμένοι για την Τζωρτζίνα. Μέχρι και μετά την κηδεία της ήταν καλά».

«Η Ρούλα είναι σοκαρισμένη, προσπαθεί με όλο της το είναι να θυμηθείο πράγματα που θα βοηθήσουν και του δικηγόρους. Εξηγεί τα πράγματα όπως τα έχει ζήσει. Ήθελε τηλεόραση για να απασχολεί το μυαλό της. Με τους γονείς του Μάνου δεν έουμε επαφή. Η Ρούλα δεν προστατεύει κανέναν, δεν θα κατηγορήσει κανέναν για να κανένα λόγο, ούτε για εκδίκηση, ούτε για τίποτα. Δεν έχω μιλήσει με τον Μάνο μετά τη σύλληψη», τόνισε μεταξύ άλλων.