Αφροδίτη Εξάγωνο με Ουρανό στις 3/3: Ερωτικός και οικονομικός τομέας ξαφνιάζουν ευχάριστα
ΖΩΔΙΑ

Αφροδίτη Εξάγωνο με Ουρανό στις 3/3: Ερωτικός και οικονομικός τομέας ξαφνιάζουν ευχάριστα

Αφροδίτη Εξάγωνο με Ουρανό στις 3/3: Ερωτικός και οικονομικός τομέας ξαφνιάζουν ευχάριστα

Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει ξαφνικές οικονομικές χαρές και κεραυνοβόλους έρωτες!

Η Αφροδίτη γλυκαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων και όταν σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ουρανό στον αισθησιακό Ταύρο, μόνο χαρούμενες εκπλήξεις μας περιμένουν, την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021!

Κεραυνοβόλοι έρωτες, ξαφνικά ερωτικά μηνύματα και τηλεφωνήματα, αλλαγές που έρχονται για να τα βελτιώσουν όλα, ερωτικές γνωριμίες, ερωτικές εξομολογήσεις και θετικές αισθηματικές ανατροπές!

Επιπλέον, οικονομικές λύσεις και κέρδη από το πουθενά έρχονται. Το πορτοφόλι μας φαίνεται να ευνοείται, αρκεί να αρπάξουμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν εντελώς ξαφνικά!

Οι πιο ευνοημένοι είναι σαφώς, τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου!

Οι προβλέψεις των ζωδίων από το oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ

Ανανεώνεσαι πλήρως συναισθηματικά και ψυχικά! Αφήνεις πίσω φοβίες, άγχη και ανασφάλειες και προχωράς μπροστά! Ένας παράνομος ή απωθημένος έρωτας σου δίνει ξαφνική χαρά!

ΤΑΥΡΟΣ
Ο φιλικός τομέας ξαφνικά βελτιώνεται. Νέες γνωριμίες θα σε συναρπάσουν και ευκαιρίες για να αρχίσεις να υλοποιείς ένα μεγάλο σου όνειρο, έρχονται στα ξαφνικά!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μία ξαφνική επαγγελματική χαρά έρχεται από το πουθενά και σε ανεβάζει πολλά «επίπεδα»! Σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής και βελτίωση προσωπικής εικόνας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρχονται μέρες αισιόδοξες, χαρούμενες, με νέες γνωριμίες και επαφές που σε χαροποιούν ιδιαίτερα. Ο έρωτας σου προσφέρει μόνο χαρά και μπορείς τώρα να απολαύσεις τα ξαφνικά του δώρα!

ΛΕΩΝ

Ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο, ακόμα και άτομα που ούτε καν φανταζόσουν! Ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσεις ακόμα και τις πιο βαθιές σου επιθυμίες αλλά και να αρπάξεις τις ξαφνικές ευκαιρίες για οικονομική εύνοια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συντροφική ζωή ανανεώνεται στα ξαφνικά, είτε με κάποια νέα γνωριμία, είτε με κάποια νέα σχέση ή είτε με κάποια θετική απρόσμενη κίνηση του συντρόφου! Μπορείς να απολαύσεις εκπλήξεις και εξομολογήσεις στον έρωτα!

ΖΥΓΟΣ

Ανανεώνεσαι εμφανισιακά και οι εκπλήξεις της καθημερινότητας διαδέχονται η μία την άλλη. Κάτι πολύ καλό έρχεται μέσα από την επαγγελματική ζωή που σε χαροποιεί ιδιαίτερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η περίοδος, είναι για σένα ό,τι καλύτερο για την ερωτική σου ζωή! Κατακτήσεις, εξομολογήσεις, ερωτικές εκπλήξεις και χαρές σε περιμένουν να τα απολαύσεις και να λάμψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι δικοί σου άνθρωποι είναι δίπλα σου, σ’ αγαπούν και στο δείχνουν με κάθε τρόπο. Ξαφνικές χαρές από το οικογενειακό περιβάλλον έρχονται κα κάποια αγάπη από το παρελθόν, πιθανόν να επιστρέψει χωρίς να το περιμένεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδήσεις και γνωριμίες θα αναστατώσουν την ερωτική και όχι μόνο καθημερινότητα σου με τον πιο ευχάριστο τρόπο! Η κοινωνική σου ζωή σου προσφέρει χαρές, που ούτε καν περίμενες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλες σου οι συναισθηματικές και κυρίως οικονομικές επιθυμίες, γίνονται πραγματικότητα από το πουθενά! Ετοιμάσου για ανέλπιστα θετικές εκπλήξεις, κάθε είδους!

ΙΧΘΥΣ

Αλλάζει όλο το σκηνικό της ζωής σου προς το καλύτερο και μάλιστα με τρόπο που θυμίζει έκπληξη! Ετοιμάσου για ευχάριστες απρόσμενες στιγμές και ιδιαίτερα στον ερωτικό και οικονομικό τομέα!