Αφροδίτη Γραμμέλη: «Σε ποιον να ζητήσω συγγνώμη; Στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου; Παιδιά μην τρελαθούμε»
Πρωινές εκπομπές

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Σε ποιον να ζητήσω συγγνώμη; Στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου; Παιδιά μην τρελαθούμε»

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Σε ποιον να ζητήσω συγγνώμη; Στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου; Παιδιά μην τρελαθούμε»

Νέο... μπιφ στην ελληνική τηλεόραση!

Μία νέα κόντρα ξέσπασε αυτήν την εβδομάδα στην ελληνική τηλεόραση με πρωταγωνίστριες την Αφροδίτη Γραμμέλη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη, δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου «Γεια σου», ενημερώνοντας την τελευταία στιγμή την εκπομπή, και ο λόγος ήταν ότι δεν προμόταραν την παρουσία της εκεί και αισθάνθηκε ότι δεν είναι σημαντική για αυτούς.

Με αφορμή αυτό, η Αφροδίτη Γραμμέλη, έκανε ένα σχόλιο στο προσωπικό της blog, για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι παίκτες ριάλιτι από την ελληνική τηλεόραση και χρησιμοποίησε τη λέξη «υποκουλτούρα», η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και δεν πήρε τίποτα πίσω από όλα αυτά που έγραψε.

«Πέρασα υπέροχα αυτή την εβδομάδα. Θυμήθηκα τον παλιό καλό εαυτό μου. Το έγραψα και δεν το παίρνω πίσω. Ό,τι έγραψα ισχύει. Δεν παίρνω ούτε μια λέξη πίσω. Σε ποιον να ζητήσω συγγνώμη; Στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου γιατί να ζητήσω συγγνώμη. Παιδιά μην τρελαθούμε. Θεωρώ ότι θα μπορούσε να πάει στην εκπομπή από τη στιγμή που θα την τιμούσαν με τη διαφήμιση της δουλειάς της και να πει, “παιδιά κάνατε ένα λάθος” και να απαντήσουν οι άνθρωποι. Αυτό δείχνει και μια ανωτερότητα καμιά φορά.

Τη σκαλέτα της κάθε εκπομπής δεν την αποφασίζει ένας συνεργάτης. Την συναποφασίζουν άλλοι άνθρωποι. Εγώ κάνω και την αυτοκριτική μου, κάνω και κριτική γενικότερα. Αυτό δε σημαίνει ότι όταν διαφωνούμε με κάτι σηκωνόμαστε και φεύγουμε από τη δουλειά μας. Αλίμονο αν συμφωνούμε όλοι με όλα. Εσάς σας αρέσει να σας προσπερνάει ένας άνθρωπος επειδή πήγε σε ένα ριάλιτι ή παίζει σε ένα σήριαλ και δε γυρίζει να σου πει μια καλημέρα, ή κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα;

Εμένα δε μου αρέσει να με υποτιμούν και δε θέλω σε αυτή τη δουλειά να τρέχω πίσω από τον καθένα και να τον παρακαλάω να του κάνω την τιμή να κάνει μια δήλωση. Έχουμε ξεφύγει…» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Όταν ήρθα το πρωί στην εκπομπή, έμαθα ότι είχε γίνει ένα βίντεο με την Ευρυδίκη. Είχα ξαναερωτηθεί και δεν ήθελα να δώσω έκταση. Όταν ξαναρωτήθηκα λοιπόν, είπα ότι θα απαντήσω… Έχουμε τόσα προβλήματα τώρα και ασχολούμαστε με το…Δε διαβάσανε το κείμενο, είναι σαφές. Μίλησα για όλα τα ριάλιτι, όχι μόνο για το Survivor», πρόσθεσε η γνωστή τηλεκριτικός.

Η Ευριδική Παπαδοπούλου έδωσε τη δική της απάντηση, μιλώντας στην εκπομπή Open Weekend.

«Η λέξη υποκουλτούρα είναι ότι πιο άσχημο μπορεί να πει κάποιος που εργάζεται στην τηλεόραση», δήλωσε χαρακτριστικά.