Αφροδίτη στον Υδροχόο: Πώς θα επηρεάσει τα ερωτικά των ζωδίων;
ΖΩΔΙΑ

Αφροδίτη στον Υδροχόο: Πώς θα επηρεάσει τα ερωτικά των ζωδίων;

Αφροδίτη στον Υδροχόο: Πώς θα επηρεάσει τα ερωτικά των ζωδίων;

Ποια ζώδια ευνοούνται;

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου και ο έρωτας γίνεται αντισυμβατικός, επαναστατικός, ελεύθερος και ανεξάρτητος!

Πολλοί έρωτες θα γεννηθούν μέσα από φιλίες, πολλοί θα είναι και οι κεραυνοβόλοι έρωτες, οι σχέσεις δεν θα «σηκώνουν» καταπιέσεις και το φλερτ βρίσκει πρωτότυπη και εκκεντρική διέξοδο για να εκφραστεί.

Οι ευνοημένοι από αυτή την θέση της Αφροδίτης, θα είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες.

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο: Έρχονται ουσιαστικές αλλαγές στα ερωτικά σου, ξεπερνώντας παλαιά προβλήματα! Απόφυγε καβγάδες.
2ο δεκαήμερο: Ετοιμάσου για εκπλήξεις, νέες γνωριμίες, επίτευξη μεγαλεπήβολων στόχων, τυχερές συγκυρίες, όπως και ερωτικές ή και φιλικές επανασυνδέσεις.
3ο δεκαήμερο: 3ο δεκαήμερο, ευνοείσαι για αλλαγές στα ερωτικά σου, ωστόσο δεν θα λείψουν και τα καβγαδάκια, είτε στον ερωτικό, είτε στον φιλικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο: Σοβαρέψου όσο είναι καιρός σε έρωτα και επάγγελμα. Έρχονται δυσκολίες, ανατροπές και ρήξεις.
2ο δεκαήμερο: Η τύχη δεν είναι στο πλευρό σου, μόνο για θέματα καριέρας, άλλα και στον έρωτα! Μπορείς τώρα να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα και να βάλεις γερές βάσεις, στα ερωτικά σου επιτεύγματα!Λύνεις παλαιά προβλήματα.
3ο δεκαήμερο: Έρχονται καβγάδες σε έρωτα και καριέρα. Περιόρισε τον εγωισμό σου και μην εκτίθεσαι!

ΔΙΔΥΜΟΣ

1ο δεκαήμερο: Γνωριμίες που θα έρθουν για να μείνουν, φλερτ, απαλλαγή από προβληματισμούς, λύσεις, αλλά και επικοινωνιακά λάθη, χαρακτηρίζουν την ερωτική σου ζωή!
2ο δεκαήμερο: Απόλυτα τυχερή περίοδος, αφού κάνεις νέα ξεκινήματα, γνωριμίες, έχεις χαρούμενες εξελίξεις και πετυχαίνεις στόχους! Επικοινωνίες έρχονται, με παλαιούς έρωτες.
3ο δεκαήμερο: Στα ερωτικά σου, η τύχη είναι με το μέρος σου, ωστόσο εσύ πρέπει να παραμείνεις ώριμος και προσγειωμένος! Οι επιπολαιότητες, πληρώνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο: Σκαμπανεβάσματα θα έχει η ερωτική σου ζωή, κυρίως ο σεξουαλικός τομέας. Επίσης έρχονται καβγάδες και εντάσεις, για λόγους ζήλιας.
2ο δεκαήμερο: Είσαι σέξι, γοητευτικός, πραγματοποιείς επιθυμίες και απολαμβάνεις το σεξ! Σεξ είτε με το άλλο σου μισό ή με κάποιον πρώην, αν είσαι ελεύθερος.
3ο δεκαήμερο: Η σεξουαλική σου ζωή στα καλύτερά της! Ένας παθιασμένος έρωτας έρχεται στην ζωή σου, αλλά οι πιθανότητες να αποδειχθεί τοξικός αν δεν προσέξεις, είναι πολλές.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο: Ανατροπές και ρήξεις θα έχει η ερωτική σου ζωή και απαιτείται ωριμότητα, ψυχραιμία και σοβαρότητα από εσένα, σε ό,τι κι αν συμβεί.
2ο δεκαήμερο: Τέλεια περίοδος! Νέες σχέσεις, συντροφικότητα, επισημοποιήσεις, μεγάλοι έρωτες, επανασυνδέσεις και ερωτική τύχη, σε κάθε δράση σου.
3ο δεκαήμερο: Συντροφικότητα και πάθος, χαρακτηρίζουν την ερωτική σου ζωή! Ωστόσο, δεν θα λείψουν τα λάθη και οι τσακωμοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο: Ασχολείσαι κυρίως με τα επαγγελματικά σου και ο έρωτας έρχεται σε δεύτερη μοίρα! Έρωτας μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, είναι πολύ πιθανός.
2ο δεκαήμερο: Ομορφαίνεις και απολαμβάνεις κατακτήσεις, αλλά και ήρεμες στιγμές με το άλλο σου μισό, αφού απαλλάσσεσαι από πρακτικά προβλήματα, που είχες μέχρι τώρα.
3ο δεκαήμερο: Αν είσαι ελεύθερος, ένας συνάδελφος σε γοητεύει. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ξεσπάς τα νεύρα και το άγχος σου, στο ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο: Η ερωτική σου ζωή είναι απόλυτα ευνοημένη και θα μπορέσεις να βρεις λύσεις και να πετύχεις πολλούς στόχους, αρκεί να περιορίσεις έπαρση και απαιτητικότητα.
2ο δεκαήμερο: Είσαι ο πιο τυχερός της περιόδου! Πάθος, ρομαντισμός, ερωτική τύχη, λάμψη, επανασυνδέσεις, κατακτήσεις και καλοπέραση.
3ο δεκαήμερο: Απόλυτα ερωτική περίοδος, με μεγάλα πάθη, έντονα συναισθήματα, καυτές και ρομαντικές στιγμές, αλλά και αρκετοί καβγάδες, λόγω εγωισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο: Συναισθηματική ανασφάλεια, δυσκολίες και σκληρές, απότομες συμπεριφορές, σε ρίχνουν ψυχολογικά! Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην επαναφέρεις προβλήματα του παρελθόντος χωρίς λόγο.
2ο δεκαήμερο: Αν είσαι δεσμευμένος, λύνετε μαζί με τον σύντροφο παλαιά προβλήματα και έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις, ένα ερωτικό παρελθόν που επιστρέφει.
3ο δεκαήμερο: Είσαι ιδιαίτερα νοσταλγικός αυτήν την περίοδο και πιθανόν να παρασυρθείς από το πάθος σου, σε έναν έρωτα του παρελθόντος που σε πληγώνει. Αν είσαι δεσμευμένος, συγκράτησε τα νεύρα και τον εγωισμό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο: Χρειάζεται προσοχή ο τρόπος που επικοινωνείς, με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Είσαι αρκετά επιρρεπής, στα λεκτικά λάθη! Ωστόσο γενικά, είσαι τυχερός ερωτικά, φλερτάρεις και κάνεις νέα ξεκινήματα.
2ο δεκαήμερο: Η τύχη είναι με το μέρος σου επικοινωνιακά και καταφέρνεις να πετύχεις σημαντικούς ερωτικούς στόχους! Χαρμόσυνα μηνύματα από πρώην, νέες γνωριμίες και καυτές ερωτικές συζητήσεις.
3ο δεκαήμερο: Φλερτάρεις και ανταλλάζεις καυτά πονηρά μηνύματα, με το άτομο του πόθου σου.

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο: Εκεί που πας να εξουδετερώσεις κάθε ερωτική ανασφάλεια και επιτέλους να ηρεμήσεις, απολαμβάνοντας τα κεκτημένα σου στον έρωτα, έρχονται ανατροπές, που θα σε μπερδέψουν.
2ο δεκαήμερο: Αισθησιασμός, ερωτική αφοσίωση, ανάκτηση αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης! Επιτέλους, νιώθεις ικανοποιημένος από τις εξελίξεις, στην αισθηματική σου ζωή.
3ο δεκαήμερο: Σίγουρα ο τομέας της κρεβατοκάμαρας είναι απόλυτα ευνοημένος! Ωστόσο, δεν θα λείψουν οι καυγάδες, για λόγους κτητικότητας και ξεροκεφαλιάς από μέρους σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο: Ο έρωτας θέλει ψυχραιμία και ωριμότητα! Αν επιστρατεύσεις αυτά τα χαρακτηριστικά, τότε σίγουρα θα ξεπεράσεις παλιές πληγές και θα γλιτώσεις εντάσεις και ρήξεις.
2ο δεκαήμερο: Ο πρωταγωνιστής! Ομορφιά, ερωτική εύνοια, επιτυχίες, χαρμόσυνες συναισθηματικές εξελίξεις, επίτευξη ερωτικών στόχων, επανασυνδέσεις και γενικά τύχη.
3ο δεκαήμερο: Σε χαρακτηρίζει ομορφιά, πάθος, γοητεία και είσαι σίγουρα ακαταμάχητος! Μπορείς να αναμένεις καυτές ευχάριστες στιγμές, αρκεί να αποφύγεις λάθη, νεύρα και εγωισμό.

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο: Ώρα να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς ζητά η καρδιά σου, αναλογιζόμενος τις περασμένες σου εμπειρίες! Απέφυγε μυστικά και ψέματα, διότι έρχονται αποκαλύψεις.
2ο δεκαήμερο: Επιτέλους, αυτός ο ανεκπλήρωτος έρωτας από τα παλιά επιστρέφει σε εσένα και σου χαρίζει στιγμές συναισθηματικής ευτυχίας.
3ο δεκαήμερο: Έντονος ερωτισμός σε χαρακτηρίζει και πιθανόν, ένας παρασκηνιακός έρωτας, να σε συναρπάσει! Προσοχή μόνο στις αποκαλύψεις.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr