«Αγάπη παράνομη» spoiler: Η Χρυσαυγή θα φέρει στον κόσμο το παιδί του Θεριανού!
featured

«Αγάπη παράνομη» spoiler: Η Χρυσαυγή θα φέρει στον κόσμο το παιδί του Θεριανού!

«Αγάπη παράνομη» spoiler: Η Χρυσαυγή θα φέρει στον κόσμο το παιδί του Θεριανού!

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα

Δύο επεισόδια έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί η μίνι δραματική σειρά της ΕΡΤ1, «Αγάπη παράνομη».

Με το τηλεοπτικό κοινό να της χαρίζει υψηλά νούμερα τηλεθέασης η συγκλονιστική σειρά, φτάνει στο τέλος της, στις 29 Ιανουαρίου με διπλό επεισόδιο.

Η σειρά έξι επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη και σενάριο Ελένης Ζιώγα, με πρωταγωνιστές τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Νίκο Ψαρρά, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο με διπλό επεισόδιο, από τις 22:00 ως τις 24:00, «ζωντανεύει» με αριστοτεχνικό τρόπο στη μικρή οθόνη το ομότιτλο διήγημα του Κωσταντίνου Θεοτόκη.

Το Znews εξασφάλισε πληροφορίες για το συγκλονιστικό τέλος.

Σύμφωνα το αποκλειστικό spoiler του Γιώργου Μπέζα, στο πέμπτο επεισόδιο με τίτλο «Ο κλήρος» θα δούμε τον Γιώργη (Μιχαήλ Ταμπακάκης) να φεύγει στο στρατό.

Η Χρυσαυγή (Ευγενία Ξυγκόρου) που έχει καταλάβει το άρρωστο πάθος του πεθερού της για εκείνη προσπαθεί να μείνει μακριά. Εκείνος μόλις καταλαβαίνει πως τον αποφεύγει και εκμεταλλευόμενος την απουσία του Γιώργη στο στρατό θα βρει την ευκαιρία και θα την κάνει δική του.

Η Χρυσαυγή ντροπιασμένη και μην μπορώντας να πει σε κανέναν τίποτα αφήνεται στη μοίρα της.

Στο 6ο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Η κάθαρση», η Χρυσαυγή μαθαίνει πως είναι έγκυος από τον πεθερό της.

Ο Γιώργης που έρχεται στο χωριό με άδεια θα διαπιστώσει μια παράξενη συμπεριφορά τόσο από τον πατέρα του όσο και την μητέρα του (Καρυοφυλλιά Καραμπέτη) -που τα έχει καταλάβει όλα -αλλά ποτέ δεν θα φανταστεί το μυστικό που του κρύβουν.

Η Χρυσαυγή θα κατορθώσει να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της και θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι.

Το φινάλε της σειράς αναμένεται να είναι καθηλωτικό αφού ο Θεριανός (Νίκος Ψαρράς) έρχεται αντιμέτωπος όχι μόνο με τις τύψεις αλλά και με μια σκληρή αλήθεια και τα χάνει όλα.