Αγνώριστη η Κάτια Ζυγούλη: Δείτε πώς ήταν το 1996
Ελλάδα

Αγνώριστη η Κάτια Ζυγούλη: Δείτε πώς ήταν το 1996

Αγνώριστη η Κάτια Ζυγούλη: Δείτε πώς ήταν το 1996

Κούκλα και στην αρχή της καριέρας της

Ένα απίστευτο στιγμιότυπο δημοσίευσε στο Instagram ο γνωστός Έλληνας φωτορεπόρτερ από το μακρινό 1996, όταν ο ίδιος πόζαρε ανάμεσα στα τότε νεαρά μοντέλα, Κάτια Ζυγούλη και Ελένη Πλιάτσικα.

Η δεύτερη εγκατέλειψε τον χώρο του μόντελινγκ στα τέλη της δεκαετίας του ’90, ωστόσο η πανέμορφη Κάτια, κάνοντας εκείνη τη χρονιά τα πρώτα της βήματα κατάφερε σε ηλικία 18 ετών να κερδίσει  τα “Elite Model Look 1996” και στη συνέχεια να χαράξει μια αξιοθαύμαστη πορεία.

Έζησε και εργάστηκε κατά διαστήματα στο Παρίσι, τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, όπου συνεργάστηκε με μεγάλους οίκους μόδας αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα. Έχει ψηφιστεί δύο φορές «Μοντέλο της Χρονιάς» από την ελληνική βιομηχανία μόδας (2002, 2004) ενώ έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα των ελληνικών εκδοχών των περιοδικών Vogue, InStyle, Playboy, Nitro, MarieClaire, Beaute, Glow κ.α.

Έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα αρκετών πολλών διεθνών περιοδικών μόδας όπως το Bazaar και το Elégance της Γαλλίας. Οι διεθνείς καμπάνιες της περιλαμβάνουν τις εταιρίες S.T. Dupont, Riani, Persol, Maria Galland, Nivea, Schwarzkopf, Pantene, Avon και Longchamp. Η Ζυγούλη εκπροσωπήθηκε από διάφορα πρακτορεία μόδας, όπως το IMG Paris, Storm Models, PS Model Management και Next Model Management.

Επίσης, έχει συνεργαστεί με πολλούς σχεδιαστές για καμπάνιες και πασαρέλες. Στα 43 της πλέον απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή στο πλευρό του Σάκη Ρουβά, έχοντας αποκτήσει μαζί του τέσσερα παιδιά, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα.

«Απρίλιος 1996, μετά το τέλος του fashion show με την top of the top Κάτια Ζυγούλη και την τεράστια αδυναμία μου Ελένη Πλιάτσικα, μια από τις πιο ωραίες Ελληνίδες που όμως εγκατέλειψε τον χώρο στα τέλη της δεκαετίας του ’90», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Δρούκας.