«Άγριες Μέλισσες»: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκάλυψε την απώλεια που θα κλονίσει τον «Λάμπρο» και την «Ελένη»
Νέα

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκάλυψε την απώλεια που θα κλονίσει τον «Λάμπρο» και την «Ελένη»

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκάλυψε την απώλεια που θα κλονίσει τον «Λάμπρο» και την «Ελένη»

Όσα είπε ο ηθοποιός για το μέλλον του ζευγαριού στη σειρά

Κεντρικό θέμα στη συζήτηση που είχε η Ελένη Μενεγάκη με τον καλεσμένο της Δημήτρη Γκοτσόπουλο, ήταν οι «Άγριες Μελισσες», με την παρουσιάστρια να «διψά» για spoiler και τον ηθοποιό να της δίνει ένα μικρό… τυράκι για το μέλλον του γάμου της «Ελένης» με τον «Λάμπρο».

Όπως έγραψε ο Γιώργος Μπέζας στο okmag.gr, η εγκυμοσύνη της «Ελένης Σταμίρη» θα γεμίσει χαρά την ίδια αλλά και τις αδερφές της, που τόσο ήθελαν να αποκτήσει ένα μωρό η μεγάλη τους αδερφή και ο Σέργιος ένα ξαδερφάκι. Ωστόσο δεν θα συμβεί το ίδιο και με τον Λάμπρο που ενώ στην αρχή θα χαρεί, στην πορεία η ζήλεια θα τον γεμίσει αμφιβολίες.

Στη συνέχεια των αποκλειστικών πληροφοριών του δημοσιογράφου, αναφέρεται ότι η εγκυμοσύνη δεν θα έχει ευτυχή κατάληξη με το ζευγάρι να περνά κρίση, γεγονός που επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στην εκπομπή «Ελένη».

Η παρουσιάστρια τον ρώτησε για το μέλλον του ζευγαριού κι εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι η σεναριογράφος θα μας δώσει μια αλήθεια. Η αλήθεια αυτού του ζευγαριού είναι ότι έχουν μια προοπτική προς το φως. Τώρα, αν μέσα σε αυτή την αλήθεια χωράει και μια κατραπακιά και μια απώλεια ή οτιδήποτε… πιστεύω ότι θα μας δώσουν μια τάση προς το φως οι σεναριογράφοι. Κάτι αισιόδοξο. Κάτι τέτοιο έχω πιάσει, ότι θα υπάρχει μια αισιοδοξία, χωρίς να σημαίνει happy end αυτό».

Σχετικά με το ποιος πιστεύει ότι είναι ο πιο κακός χαρακτήρας, ανάμεσα στους Δούκα, Μυρσίνη και Μελέτη, δήλωσε:«Δεν δικαιολογώ την Μυρσίνη, δεν τη δικαιολογώ. Δεύτερος είναι ο Δούκας και τρίτος έρχεται ο Μελέτης. Αλλά και οι τρεις κάπου έχουν χάσει το ζύγι και φταίνε. Σκληρός είναι ο Μελέτης, άδικη είναι η Μυρσίνη».

Τέλος, για το τι ήταν αυτό που το έφερε κοντά με τη Μαρία Κίτσου, τόνισε: «Η οπτική του πώς αντιλαμβανόμαστε την τέχνη. Την είχα δει σε μια παράσταση στο Εθνικό και είχα πει τι καλή ηθοποιός και έτυχε να την γνωρίσω μετά στη σειρά. Είναι σαν άνθρωπος της οικογένειάς μου, τη νοιάζομαι, την πονάω».