«Άγριες Μέλισσες»: Ο Σπύρος Σταμούλης και η Μελίνα Τσαμπάνη αποχαιρετούν τον «Αλέξη Γραμματικό»
Νέα

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Σπύρος Σταμούλης και η Μελίνα Τσαμπάνη αποχαιρετούν τον «Αλέξη Γραμματικό»

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Σπύρος Σταμούλης και η Μελίνα Τσαμπάνη αποχαιρετούν τον «Αλέξη Γραμματικό»

Το μήνυμα μετά την τηλεοπτική δολοφονία του Εισαγγελέα της σειράς

Με έναν συγκλονιστικό τρόπο ολοκληρώθηκε χθες ο ρόλος του Αλέξη Γραμματικού στις «Άγριες Μέλισσες». Ο Εισαγγελέας, που προσπαθούσε να κλείσει στη φυλακή τον Δούκα, δολοφονήθηκε λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου, συγκινώντας τους τηλεθεατές και προκαλώντας δεκάδες σχόλια στα social media, για τον αγαπητό χαρακτήρα που ολοκλήρωσε τον ρόλο του στη σειρά του ANT.

Λίγο μετά τον τηλεοπτικό του θάνατο, ο Σπύρος Σταμούλης έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram στην οποία δήλωσε, μεταξύ άλλων, περήφανος για τον ρόλο που υποδύθηκε.

«Θα ήθελα να εκφράσω σε όλους τους συντελεστές και συναδέλφους, τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη για το επαγγελματικό τους ήθος και την αμέριστη στήριξη κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Οι άνθρωποι αυτοί οι οποίοι απαρτίζουν τα δύο εξαιρετικά συνεργεία, δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό. Αισθάνομαι ευτυχής επειδή είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ όχι μόνον με ταλαντούχους και λαμπερούς ηθοποιούς, αλλά σημαντικότερα: με “όμορφες” και δοτικές υπάρξεις.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Νιώθω συγκίνηση και περηφάνια διότι οι σεναριογράφοι έπλασαν έναν υπέροχο και αγαπητό ρόλο, ο οποίος ενσάρκωνε διαχρονικές και προοδευτικές αξίες. Ήταν μεγάλη μου τιμή.

Υ.Γ.: Σας αναφέρω μόνο ένα σχόλιο το οποίο διάβασα σήμερα: Σε έναν κόσμο γεμάτο τοξική αρρενωπότητα, πόλωση, αδικία και διαφθορά, να είσαι ο Αλέξης Γραμματικός!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Σταμούλης.

Το δικό της μήνυμα, όμως, έστειλε και η σεναριογράφος της σειράς Μέλινα Τσαμπάνη, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook: «Ο Αλέξης Γραμματικός ήταν ένας υπέροχος, έντιμος άνθρωπος. Και λέμε απόψε αντίο σ’ έναν ρόλο που αγαπήσαμε πολύ. Στον Σπύρο Σταμούλη  όμως λέμε μόνο εις το επανιδείν. Κι ένα τεράστιο ευχαριστώ για τις μοναδικές στιγμές που μας χάρισε!».