«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Η Δρόσω ματαιώνει τον γάμο της με τον Κωνσταντή
Νέα

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Η Δρόσω ματαιώνει τον γάμο της με τον Κωνσταντή

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Η Δρόσω ματαιώνει τον γάμο της με τον Κωνσταντή

Το team #drosokonstantis βαδίζει και πάλι σε δύσκολα μονοπάτια

Και πάνω που οι fans Δρόσως και Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες χάρηκαν με την εξέλιξη του αρραβώνα και την πρόταση γάμου, ήρθε η αποκάλυψη για τη σχέση με τη Ζωή και τα διέλυσε όλα.

Η επίσκεψη του Ακύλα Μεγαρίτη και της Ζωής στην Πανδώρα ήταν αρκετή για να χαλάσει σε χρόνο dt αυτό που προσπαθούσε ο Κωνσταντής στο πρώτο μισό της τρίτης σεζόν. Οι προσπάθειες του να ξανασμίξει με τη Δρόσω ήταν πολλές, και όμως τελικά έπεσαν στο κενό.

Ο Κωνσταντής αποκάλυψε στη Δρόσω τον πραγματικό λόγο που πήγε στη μπουάτ το ζεύγος Μεγαρίτη, και όπως ήταν λογικό δεν το πήρε ελαφρά τη καρδία, αφού όπως όλα δείχνουν θα ματαιώσει τον γάμο τους μέχρι νεωτέρας.

Κάθε εμπόδιο για καλό λένε, όμως αυτή η σχέση έχει πολλά εμπόδια τελικά. Θα πάρει καθόλου χαρά το team #drosokonstantis μέσα στο 2022;

Και ενώ έχει κυκλοφορήσει το spoiler περί ματαίωσης γάμου, ήρθε η ώρα να μάθεις και τι θα συμβεί Δευτέρα και Τρίτη στις Άγριες Μέλισσες.

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Επεισόδιο 55

Η Ελένη επισκέπτεται τον Ζάχο και αυτή η συνάντηση θα τη φέρει σε σύγκρουση με τον Λάμπρο. Η Δρόσω ζητάει απ’ τον Κωνσταντή να ματαιώσουν τον γάμο τους. Θα καταφέρει η σχέση τους να ξεπεράσει τον καινούριο σκόπελο;

Η Ασημίνα παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Ο Νέστορας αναλαμβάνει να φέρει τον Θανασάκη στο δικό του σπίτι, προκειμένου να τον έχουν από κοντά. Η Μάρω προχωράει σε μια αποκάλυψη που θα συγκλονίσει την Ελένη, την ίδια στιγμή που ο Παναγιώτης ανακαλύπτει τον άνθρωπο που τον χτύπησε την ημέρα της διαμαρτυρίας. Οι οικονομικές ατασθαλίες του Ακύλα οδηγούν τον Δούκα έξω απ’ την επένδυση του αεροδρομίου.
Η κίνηση αυτή θα βγάλει στην επιφάνεια τον επικίνδυνο εαυτό του Μεγαρίτη κι ο πόλεμος μεταξύ των ανδρών, μόλις ξεκινά.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Επεισόδιο 56

Με τον ερχομό του νέου έτους, γίνονται τα εγκαίνια του στρατιωτικού αεροδρομίου. Ο Ακύλας απειλεί ανοιχτά τον Δούκα και τη Μυρσίνη και εκείνοι με τη σειρά τους θα πρέπει να αποφασίσουν ποια θα είναι η απάντησή τους.

Ο Παναγιώτης κατηγορεί ευθέως τον Θανασάκη πως είναι εκείνος που τον χτύπησε και ζητά από τον Άγγελο να το ερευνήσει. Η Ασημίνα έχει μια δυσάρεστη συνάντηση στο σπίτι του Νικηφόρου με τη Ρένα που είναι αποφασισμένη να τον διεκδικήσει.

Η Δρόσω δέχεται την επίσκεψη ενός σκηνοθέτη που της κάνει μια απρόσμενη πρόταση. Ο Λάμπρος, καταρρακωμένος από την απάντηση του Υπουργείου, αναζητά μια άλλη διέξοδο, ενώ ο Ζάχος κλείνει μια μεγάλη συμφωνία για την Ελένη. Ο Λευτέρης έρχεται με άδεια και η Ζωή διαπιστώνει πως δεν είναι πια ο ίδιος…

*Τον ρόλο του σκηνοθέτη Δάκη Βασιλείου, ενσαρκώνει ο Σόλων Τσούνης.