«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Η Μυρσίνη φτάνει κοντά στον θάνατο
featured

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Η Μυρσίνη φτάνει κοντά στον θάνατο

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Η Μυρσίνη φτάνει κοντά στον θάνατο

Ο Γιώργος Μπέζας έμαθε τις δραματικές εξελίξεις στη σειρά

Η Μυρσίνη Σεβαστού στις «Άγριες Μέλισσες» είναι μια γυναίκα σκληρή, αδίστακτη με μοναδικό σκοπό της ζωής της από την αρχή που προβάλλεται η σειρά να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του γιου της Σέργιου, από τις αδερφές Σταμίρη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Γιώργου Μπέζα, η Μυρσίνη ανακαλύπτει την παράνομη σχέση του Δούκα με την καλή της φίλη, Αντιγόνη και θέλει να την εκδικηθεί που ξελόγιασε τον άντρα της .

Ωστόσο η μοίρα θα της παίξει ένα άσχημο παιχνίδι.

Ο Δούκας ανακαλύπτει όπως είδαμε το γράμμα από τον Μιλτιάδη, τον αδερφό του, όπου και για πρώτη φορά θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πιο σκληρή αλήθεια της ζωής του. Μαθαίνει τα αισθήματα και το κρυφό πάθος της Μυρσίνης για τον αδερφό του. Η Μυρσίνη για πρώτη φορά νιώθει αδύναμη και πρέπει να αντιμετωπίσει τα κρίματα του παρελθόντος.

Ο Δούκας πέφτει στην αγκαλιά της Αντιγόνης και η Μυρσίνη θα χρησιμοποιήσει για μια ακόμη φορά την γυναίκεια της πονηριά για να ξανακερδίσει τον άντρα της.

Ωστόσο σύμφωνα με το σενάριο, ο Δούκας -έχοντας ήδη στο μυαλό του και την παράνομη σχέση της συζύγου του με τον Θωμά Κυπραίο- της ζητά να εξαφανιστεί από την ζωή του.

Τότε εκείνη θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, αφήνοντας ένα γράμμα στον Δούκα και στα παιδιά της.

Ο σκληρός Δούκας Σεβαστός θα μείνει παγερά αδιάφορος στην περιπέτεια της συζύγου του. Εκείνη τότε θα ζητήσει την βοήθεια του Ακύλα που έχει μεν χάσει την αίγλη του και βρίσκεται μπροστά στην οικονομική καταστροφή ωστόσο έχει τους Άβαντες που τον στηρίζουν και πέφτουν στη φωτιά για χάρη του.

Η Μυρσίνη διψά για εκδίκηση και θα δείξει στον Δούκα μια πλευρά του χαρακτήρα της που ακόμη και η ίδια θα ήθελε να ξεχάσει. Ο Ακύλας θα εκμεταλλευτεί την ευάλωτη και μοιραία Μυρσίνη που θέλει ως τρόπαιο, λίγο πριν τα χάσει όλα.