«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Ο Μιλτιάδης οδηγεί τον Δούκα στα άκρα!
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Ο Μιλτιάδης οδηγεί τον Δούκα στα άκρα!

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Ο Μιλτιάδης οδηγεί τον Δούκα στα άκρα!

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ξέρει τις λεπτομέρειες για την κόντρα των αδελφών

Στα τελευταία επεισόδια των«Άγριων Μελισσών» είδαμε ότι ο Νικηφόρος πούλησε στον θείο του, τον Μιλτιάδη όλα τα χωράφια της οικογένειας Σεβαστού έναντι χιλίων δραχμών. Έτσι, ο Μιλτιάδης έγινε ο κυρίαρχος του κάμπου και αυτός που αποφασίζει για το μέλλον του συνεταιρισμού.

Ο Μιλτιάδης διψάει για εκδίκηση και σε αυτό έχει υποκινητή τον γιο του, τον Γιάννο, που εξακολουθεί να έρχεται στη σκέψη του και να δηλητηριάζει το μυαλό του. Με την παρότρυνση του Γιάννου λοιπόν ο Μιλτιάδης θα εκδικηθεί για ακόμη μία φορά τον Δούκα.

Όταν ο Δούκας θα κάνει τα εγκαίνια του εργοστασίου, έχοντας καλέσει όλη την αφρόκρεμα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της Λάρισας, ο Μιλτιάδης θα τον ρεζιλέψει μπροστά σε όλο τον κόσμο. Θα πετάξει φυλλάδια παντού υποστηρίζοντας ότι ο αδελφός του είναι ένας στυγνός εκμεταλλευτής, ένας εγκληματίας που πατάει πάνω σε πτώματα για να κάνει τις δουλειές του. Το γόητρο του Δούκα θα πληγεί ακόμη μία φορά. Αυτός που ήθελε να είναι ο άρχοντας της περιοχής έχει γίνει ο περίγελος του κάμπου.

Αλλά ο Δούκας δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Βλέποντας ότι ο αδερφός του δεν το βάζει κάτω, αλλά συνεχίζει να του στήνει παγίδες, θα το χτυπήσει στο ευαίσθητο σημείο του. Διότι ο Δούκας θα καταλάβει πολύ σύντομα ότι ο θυμός που έχει μέσα του για αυτόν ο Μιλτιάδης υποκινείται από τον νεκρό γιο του. Πάνω εκεί θα πατήσει λοιπόν και θα προσπαθήσει να δείξει σε όλους ότι ο Μιλτιάδης όχι μόνο δεν γιατρεύτηκε αλλά έχει επιδεινωθεί η κατάσταση του. Και ο μόνος τρόπος για να γίνει καλά είναι να μπει ξανά στο φρενοκομείο.

Δυστυχώς, σε αυτό συμφωνούν τόσο ο Λάμπρος όσο και η Βιολέτα που καταλαβαίνουν ότι η δίψα για εκδίκηση του Μιλτιάδη μόνο καλό δεν κάνει στην κατάστασή του. Πολύ σύντομα λοιπόν ο Μιλτιάδης θα βρεθεί ένα βήμα πριν μπει ξανά στο ίδρυμα, κάτι που θα τον οδηγήσει σε ακρότητες.
Αλλά αυτό είναι κάτι που τα δούμε σε επόμενα επεισόδια..