«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Ο στριμωγμένος Ακύλας κάνει μια πρόταση σοκ στον Δούκα
Νέα

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Ο στριμωγμένος Ακύλας κάνει μια πρόταση σοκ στον Δούκα

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Ο στριμωγμένος Ακύλας κάνει μια πρόταση σοκ στον Δούκα

Ανατρεπτικές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν προβάλλονται οι «Άγριες Μέλισσες», με τον κύκλο αυτό να ολοκληρώνει στο τέλος της σεζόν τη σειρά εποχής που αγαπήθηκε όσο καμία.

Η σειρά επέστρεψε στην κανονική της ροή μετά από αρκετές εβδομάδες και το κοινό φυσικά είναι πιο ενθουσιασμένο από ποτέ.

Ο ενθουσιασμός σβήνει βέβαια όταν εμφανίζεται ο Ακύλας Μεγαρίτης και καταστρώνει σχέδια εναντίον των κατοίκων του Διαφανίου, αλλά και του Δούκα.

Μετά την αποκάλυψη πως σκοπεύει να κάνει το αεροδρόμιο στο χωριό, απαλλοτριώνοντας πλήθος χωραφιών και σπιτιών, Δούκας και Διαφανιώτες συμμαχούν εναντίον του.

Καθοριστικό ρόλο στη συμμαχία αυτή παίζει και ο Ζάχος Λυκογιάννης, ο οποίος συγκρούεται πια ανοιχτά με τον Ακύλα.

Όταν ο Ζάχος ζητάει να γίνει οικονομικός έλεγχος για το αεροδρόμιο, ο Ακύλας στριμώχνεται και καταλήγει να κάνει μια πρόταση σοκ στον Δούκα Σεβαστό.

Ο Ακύλας ξέρει πως ο Δούκας βάζει το χρήμα πάνω απ’ όλα, οπότε κάνει μια πρόταση την οποία δύσκολα θα αρνηθεί, εκτός και αν προδώσει ξανά τους Διαφανιώτες.

Έγκυος η Ελένη στις «Άγριες Μέλισσες»

Στο μεταξύ ενώ οι αδερφές Σταμίρη έχουν να αντιμετωπίσουν ένα σοβαρό πρόβλημα με τον μικρό Σέργιο, η Ελένη μαθαίνει πως είναι έγκυος.

Ωστόσο, θέλει να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της και αυτό τη φέρνει πολλές φορές σε δύσκολη θέση απέναντι στους άλλους που προσπαθούν να εξηγήσουν την περίεργη συμπεριφορά της.

Ένα είναι σίγουρο, πως το Twitter θα πανηγυρίσει με την είδηση της εγκυμοσύνης για το «εθνικό ζευγάρι».