«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Τι αποφάσισε το δικαστήριο για τον μικρό Σέργιο;
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Τι αποφάσισε το δικαστήριο για τον μικρό Σέργιο;

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Τι αποφάσισε το δικαστήριο για τον μικρό Σέργιο;

O Γιάννης Πουλόπουλος κυριολεκτικά ζει στο Διαφάνι!

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι φανατικοί τηλεθεατές τις «Άγριες Μέλισσες» και όσα γίνονται στο Διαφάνι μεταξύ της Ασημίνας, του Νικηφόρου, του Κωνσταντή και της Δρόσως.

Προς το παρόν δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το δικαστήριο, μετά την απόφαση της Δρόσως και της Ασημίνας να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους και να διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Πολύ σύντομα όμως θα γίνει κι αυτό, παρόλο που ο Νικηφόρος θα έρθει πιο κοντά με την Ασημίνα τώρα που νιώθει αποκομμένος από την οικογένειά του και ειδικότερα από τον Δούκα που δεν τον θεωρεί πλέον μέλος της οικογένειάς τους.

Το δικαστήριο θα γίνει και οι ανατροπές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Τελικά, ο δικαστής- κόντρα σε ό,τι θα περίμενε κανείς για τα δεδομένα της εποχής- θα δώσει την επιμέλεια του παιδιού στη μητέρα του. Με την υποσημείωση όμως ότι αυτό ισχύει μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς και ότι το θέμα θα επανεξεταστεί. Έτσι, η Δρόσω και η Ασημίνα θα μπορούν να έχουν τον μικρό Σέργιο τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα θα μένει με τον πατέρα του.

Ωστόσο, το σπίτι των Σεβαστών θα αποδειχθεί το χειρότερο μέρος για να μεγαλώσει το παιδί, αφού τις επόμενες μέρες προβλέπονται μεγάλοι καβγάδες μεταξύ του Δούκα και του Νικηφόρου και του Μελέτη και της Ανέτ, όταν εκείνος ανακαλύψει την αλήθεια για τον θάνατο του πατέρα του και την πραγματική σχέση που είχε με τη μητέρα του.