«Άγριες Μέλισσες»: Θα καταφέρουν ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα να υιοθετήσουν τον Ευτύχη;
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες»: Θα καταφέρουν ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα να υιοθετήσουν τον Ευτύχη;

«Άγριες Μέλισσες»: Θα καταφέρουν ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα να υιοθετήσουν τον Ευτύχη;

Όλες οι εξελίξεις από τον Γιάννη Πουλόπουλο

Μεγάλη αγωνία περιμένει τους φανατικούς οπαδούς των «Άγριων Μελισσών» για την τύχη του μικρού Ευτύχη. Αυτό που είδαμε στα τελευταία επεισόδια είναι ότι η υπάλληλος της Πρόνοιας δεν έδωσε την συγκατάθεσή της για να υιοθετήσουν η Βιολέτα και ο Μιλτιάδης τον μικρό που βρέθηκε περιπλανώμενος στο Διαφάνι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο μικρός Ευτύχης να εξαφανιστεί από φόβο μην τον οδηγήσουν σε ίδρυμα. Βλέποντάς την αντίδρασή του η υπάλληλος της Πρόνοιας αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στο ζευγάρι και να επανεξετάσει το αίτημα για υιοθεσία. Δυστυχώς όμως το πρόβλημα υγείας του Μιλτιάδη δεν θα επιτρέψει στην Πρόνοια να του δώσει το παιδί.

Τη λύση στο πρόβλημα θα προσπαθήσει να δώσει η σοφή Δέσπω. Η μητέρα του Ενωμοτάρχη θα προτείνει στον Βασίλη να παντρευτεί στη Ρίζω προκειμένου να υιοθετήσουν αυτοί τον μικρό Ευτύχη. Δυστυχώς όμως η υιοθεσία δεν θα προχωρήσει. Τι θα γίνει από εκεί και μετά;

Η κατάσταση υγείας του Μιλτιάδη θα επιδεινωθεί. Παρόλο που μετά τις συνεδρίες που έκανε με τον ψυχίατρο που του συνέστησε η Ανέτ είχε αρχίσει να αισθάνεται πολύ καλύτερα τα προβλήματα θα επιστρέψουν. Ο Μιλτιάδης θα συνεχίσει να βλέπει οράματα με τον Γιάννο ο οποίος του λέει ότι τον ξέχασε…

Τα οράματα αυτά δεν είναι βέβαια τίποτε άλλο από τις τύψεις του Μιλτιάδη, οι οποίες επιστρέφουν και του θολώνουν τη σκέψη. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και απογοήτευσή του όταν θα καταλάβει ότι δεν μπορεί να χαρίσει στην αγαπημένη του Βιολέτα το παιδί που τόσο λαχταρούσε. Όταν θα συνειδητοποιήσει ότι εξαιτίας του δεν μπορεί να προχωρήσει η υιοθεσία του μικρού Ευτύχη ο Μιλτιάδης θα καταρρακωθεί.

Η Ανέτ θα του προτείνει να συναντηθεί ξανά με το ψυχίατρο για να τον εξετάσει και να του δώσει καινούρια αγωγή. Έτσι και θα γίνει… Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν η καινούρια θεραπεία θα έχει τα αποτελέσματα που όλοι επιθυμούν στο Διαφάνι.