Αιμιλιάνο Μάρκου: Ο έρωτας με τη Μαριαγάπη και η αλλαγή του
Νέα

Αιμιλιάνο Μάρκου: Ο έρωτας με τη Μαριαγάπη και η αλλαγή του

Αιμιλιάνο Μάρκου: Ο έρωτας με τη Μαριαγάπη και η αλλαγή του

Το μοντέλο διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους

Ερωτευμένος και ευτυχισμένος από τη ροή που έχει πάρει η ζωή του μετά το GNTM είναι ο Αιμιλιάνο Μάρκου, ο οποίος ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αυστρία καθώς υπέγραψε με ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρακτορεία μοντέλων.

«Υπέγραψα με το VN Models, ένα από τα Top πρακτορεία της Ευρώπης και είναι μεγάλη μου χαρά να κάνω κάτι τέτοιο και να διευρύνω τους ορίζοντές μου εκτός Ελλάδας. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα, όπως και για κάθε μοντέλο να υπογράφει με ένα πρακτορείο του εξωτερικού, γιατί σίγουρα θα δώσει περισσότερες δουλειές και έξω από την Ελλάδα», είπε στη «Φωλιά των Κου Κου» για την πορεία του εκτός από το GNTM και συνέχισε:

«Σαν άνθρωπος μεριμνώ για αυτό που μπορεί να ακολουθήσει στο μέλλον».

Όσον αφορά στη σχολή εμποροπλοιάρχων: «Έχω κάνει μια παύση με τη σχολή, έχω επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους, είναι μαζί μου, είναι στο πλευρό μου, βλέπουν ότι αγαπώ πολύ τον χώρο του μόντελινγκ, έχω το ταλέντο όπως μου λένε εκείνοι, και όπου με φτάσει».

Σε ερώτηση για τον αν η σχέση του με τη Μαριαγάπη είναι κόλπο… μάρκετινγκ, ο ίδιος απάντησε: «Που ακούστηκε αυτό; Είναι μια πολύ αληθινή σχέση, δεν θέλω καν να το λέω, γιατί οι πράξεις μας το αποδεικνύουν. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον και είμαστε ακόμα μαζί».

Η Μαριαγάπη έχει εξαιρετική σχέση με τη μητέρα του Αιμιλιάνο. «Η κούκλα μου αγαπάει τη Μαριαγάπη σαν παιδί της. Έρχεται στο σπίτι και η μητέρα μου είναι πολύ χαρούμενη. Αλλάζει και είναι με το χαμόγελο και χαίρεται και για μένα. Αγαπώ την εκδοχή του Αιμίλιου, την οποία μου βγάζει η Μαριαγάπη. Μου αρέσει ο εαυτός μου όταν είμαι μαζί της, είμαι λίγο πιο τρυφερός, πιο cool, πιο γοητευτικός, ξεχνιέμαι. Το κορίτσι το έχω πάρει, αν εννοείς για γάμο, είναι νωρίς ακόμα».

https://streamable.com/h2bj0g