Αξίζει να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία; Τα ζώδια σου απαντούν
ΖΩΔΙΑ

Αξίζει να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία; Τα ζώδια σου απαντούν

Αξίζει να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία; Τα ζώδια σου απαντούν

Μετά από έναν χωρισμό είναι σύνηθες να υπάρχουν και οι αναθεωρήσεις, οι δεύτερες σκέψεις αλλά και οι δεύτερες ευκαιρίες που μας κάνουν συνήθως να ζούμε στιγμές αναπόλησης και όχι μόνο …

Πολλοί αναγνωρίζουν τα λάθη τους και επιστρέφουν με την ουρά κάτω από τα σκέλια ζητώντας δεύτερη ευκαιρία και επανασύνδεση! Αξίζει όμως τον κόπο; Μπορείς να εμπιστευτείς ξανά το άτομο που χώρισες ή και που σε πλήγωσε ανοίγοντας και πάλι την καρδιά σου;

Το oroskopos.gr σου δίνει την απάντηση, αρκεί να διαβάσεις το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει!

ΚΡΙΟΣ

Με τον Κριό μπορεί να τσακωθήκατε άσχημα και εντελώς παρορμητικά, απότομα και ενώ δεν το είχε στα πλάνα του, ο θυμός του τον έκανε να χωρίσετε … Τι γίνεται όμως όταν επιστρέφει; Σίγουρα το λάθος του το έχει καταλάβει, όμως και εσύ από την πλευρά σου πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που έχει παιδικό αυθορμητισμό και είναι πολύ εκρηκτικός και παρορμητικός. Η προσέγγιση που θα σου κάνει θα είναι ειλικρινής, μην περιμένεις όμως ότι η σχέση του μαζί σου θα είναι απόλυτα ήρεμη και αρμονική.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ταύρο ο χωρισμός ήταν μία αργή διαδικασία, όπου αν ήταν πρωτοβουλία δική του σημαίνει ότι είχε μαζέψει πολλά μέχρι που έκανε το μπαμ, αν ήταν από πλευράς δικής σου είναι βέβαιο ότι θα αργήσει να το ξεπεράσει. Επέστρεψε λοιπόν και θέλει μία ακόμα ευκαιρία …. Πριν πάρεις απόφαση βάλε στο μυαλό ότι μπορεί να είναι απλά και μόνο το πείσμα του, η επιμονή του να πετύχει το στόχο του, ή ακόμα και η προσκόλλησή του στο σίγουρο σταθερό παρελθόν γιατί μεταξύ μας δεν του αρέσουν οι αλλαγές …. Στο ερώτημά μας όμως: Αξίζει να του δώσεις 2η ευκαιρία; Σίγουρα έχει αισθήματα για σένα αν σε προσέγγισε για επανασύνδεση, το θέμα είναι ότι ο Ταύρος όσο και να το θες, δεν αλλάζει χαρακτήρα, επομένως η ερώτηση είναι «Σου κάνει έτσι όπως είναι»;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι βέβαιο ότι εύκολα μπορεί να σε τουμπάρει για μία επανασύνδεση, επομένως δεν τίθεται θέμα απόφασης, αφού με το χιούμορ του, το λέγειν του και την ευστροφία του, του είναι εύκολο για αυτόν να σε κερδίσει και πάλι πίσω … Το θέμα είναι αν αξίζει να του δώσεις 2η ευκαιρία … Ο Δίδυμος είναι αρκετά άστατος, παιχνιδιάρης, όταν πάρει αυτό που θέλει εύκολα βαριέται, για αυτό θα σου πρότεινα αν του δώσεις δεύτερη ευκαιρία καλό είναι πρώτα να τον ψήσεις καλά, αλλά και να μην έχεις πολύ υψηλές προσδοκίες ότι δεν θα αλλάξουν οι διαθέσεις του σύντομα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος προσκολλημένος με το παρελθόν και τις αναμνήσεις του είναι βέβαιο ότι για να ζητήσει 2η ευκαιρία πως έχει αισθήματα και δεν μπορεί να ζήσει μακριά σου. Το αρνητικό με τον Καρκίνο είναι ότι δεν μπορεί εύκολα να ξεχάσει ότι έχει γίνει στο παρελθόν, κρατά παράπονα και αναμασά διαρκώς τα ίδια και τα ίδια που έχουν συμβεί στο χτες. Αξίζει λοιπόν να δώσεις μία ευκαιρία εφόσον τον δεις πρόθυμο να αναγνωρίσει τις αδυναμίες του, να μην σε πνίξει με την αγάπη του απλά για να εξιλεωθεί και να κάνετε ένα νέο ουσιαστικό ξεκίνημα.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας είναι γνωστό ότι δεν αναγνωρίζει τα λάθη του και ο εγωισμός του δεν του επιτρέπει εύκολα να κάνει το βήμα για μία επανασύνδεση. Αν λοιπόν το Λιοντάρι γύρισε κοντά σου και ζητά 2η ευκαιρία σημαίνει ότι έκανε έναν πρώτο μεγάλο άθλο να τσακίσει τον εγωισμό του και μόνο για αυτό αξίζει να προσπαθήσεις εκ νέου μαζί του! Το αρνητικό; Θα κάνει τα πάντα για να βρίσκεται μόνιμα το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι από τα ζώδια που δεν επιστρέφει εύκολα σε μία σχέση εφόσον έχει υπάρξει χωρισμός για σημαντικούς λόγους! Αν στη περίπτωσή σας γύρισε και αναρωτιέσαι αν αξίζει τον κόπο να δώσεις 2η ευκαιρία θα σου απαντήσω απλά: Τον ίδιο τον προβλημάτισε πολύ περισσότερο πριν κάνει το βήμα να σε προσεγγίσει, το σκέφτηκε από εδώ, το σκέφτηκε από εκεί, το ανέλυσε μέσα στο μυαλό του μέχρι να σου χτυπήσει την πόρτα … Το ζήτημα είναι αν θα καταφέρεις να τηρήσεις τις δικές του προδιαγραφές, δηλαδή αν θα αντέξεις την δική του προσκόλληση σε κάθε λεπτομέρεια προκειμένου η επανασύνδεσή σας να πετύχει!

ΖΥΓΟΣ

Ο σχεσάκιας του ζωδιακού, χωρίζει, κάνει άλλη σχέση, γυρνά στην προηγούμενη, ξαναχωρίζει, κάνει αμέσως άλλη γνωριμία και γενικότερα η αισθηματική του ζωή πάντα έχει κάποια εξέλιξη και δεν μένει μόνος. Αξίζει να του δώσεις 2η ευκαιρία; Το σίγουρο είναι ότι δεν αντέχει την μοναξιά, θέλει σχέση, ωστόσο πάντα θα βγάζει την ουρά του απέξω όταν θα υπάρχουν προβλήματα μεταξύ σας. Οι περισσότερες επανασυνδέσεις των Ζυγών καταλήγουν πάντα στον ίδιο παρανομαστή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι μία περίπτωση από μόνος του και η απάντηση για το αν αξίζει να του δώσεις 2η ευκαιρία είναι πολύ παραγοντική! Σημαντικό είναι να έχεις εντοπίσει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο χωρίσατε. Αυτό σου δίνει και την ξεκάθαρη απάντηση αν αξίζει να τον δεχθείς πάλι πίσω, γιατί ο Σκορπιός δεν θα πάψει να είναι ούτε κυριαρχικός, ούτε απόλυτος, ούτε αυταρχικός, ούτε ζηλιάρης κλπ … Για να γύρισε είναι βέβαιο ότι έχει συναισθηματική / ερωτική εξάρτηση από εσένα και μία επανασύνδεση μπορεί να προσφέρει δυνατές στιγμές πάθους στην αρχή! Το ζητούμενο είναι αν αυτή την αγάπη μπορείς να την αντέξεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης δεν είναι από τα ζώδια που εύκολα γυρνά πίσω σε μία σχέση, έστω και αν αναγνωρίζει τα λάθη που έκανε ο ίδιος. Επιστρέφει μόνο σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά το χωρισμό, και εφόσον δεν είχε υπάρξει σοβαρή αιτία που να φέρει την διάσπαση στην σχέση. Σε περίπτωση που γύρισε είναι βέβαιο ότι είναι ακόμα ερωτευμένος-η μαζί σου και έχει δίψα για περιπέτεια αλλά και για σένα … Αξίζει να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία εφόσον και εσύ μπορείς να το δεις ανάλαφρα χωρίς υψηλές προσδοκίες ή υψηλούς στόχους, γιατί ο Τοξότης είναι ένας άνθρωπος που θέλει στην ουσία να νιώθει ελεύθερος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως μπορεί να μην παραδέχεται άμεσα και απόλυτα ξεκάθαρα τα λάθη του, όμως η επιστροφή του σε μία σχέση του παρελθόντος και ο τρόπος για να σε κερδίσει ξανά, σου δίνουν το μήνυμα ότι έχει μετανιώσει. Πολλές φορές ο Αιγόκερως επιστρέφει σε μία σχέση όχι τόσο γιατί έχει πολύ δυνατά συναισθήματα, αλλά επειδή έτσι πρέπει, έτσι είναι το σωστό ή επειδή αισθάνεται ότι αδίκησε με την συμπεριφορά του άτομο που είχε σχέση! Καλό είναι λοιπόν σε όποια προσπάθεια επανασύνδεσης, να μην προσπαθήσεις να του επιρρίψεις ευθύνες, αλλά να τον αφήσεις να σου ανοιχτεί συναισθηματικά να σου πει πώς αισθάνεται … Αν δεν το κάνει αυτό, καλύτερα φύγε μακριά …

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο απρόβλεπτος Υδροχόος έστω και αν είναι αρκετά ανοιχτόμυαλος, προοδευτικός και με μεγάλο κοινωνικό κύκλο, στα ερωτικά του συνηθίζει να επιστρέφει στα γνώριμα μονοπάτια, αφού σας ζώδιο του σταθερού σταυρού τα συναισθήματά του δεν αλλάζουν εύκολα …. Αν έχει επιστρέψει κοντά σου ζητώντας μία 2η ευκαιρία, αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι έχεις να κάνεις με μία πολύπλευρη προσωπικότητα, όπου όντως αλλάζει με τον χρόνο και ότι μέσα από μία επανασύνδεση μπορεί να δεις είτε την καλύτερη εκδοχή του, είτε και την χειρότερη… Εξαρτάται την στιγμή και την φάση της ζωής του για το αν αξίζει να τον εμπιστευτείς!

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς επιστρέφει πάντα μετανιωμένος, ακόμα και αν ο ίδιος δεν έφταιγε για τον χωρισμό έχει τον τρόπο να δημιουργεί τύψεις στον εαυτό του και να ζει με ένταση τα συναισθήματά του! Θα σκαρφιστεί ότι ρομαντικό θες για να σε κερδίσει και πάλι πίσω, τόσο πολύ που θα σε συγκινήσει και δεν θα μπορείς να του αντισταθείς! Το ζητούμενο όμως είναι ένα : όλα αυτά που θα κάνει για να σε κερδίσει είναι αληθινά, ή τα κάνει για να καλύψει αποκλειστικά και μόνο τις δικές του συναισθηματικές ανάγκες και ανασφάλειες. Γενικά θα πρέπει να είσαι λίγο πιο καχύποπτος-η σε μία 2η ευκαιρία σε Ιχθύ.