Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Τα παιδικά χρόνια, η απόφαση να γίνει ηθοποιός και το φλερτ στα social
Νέα

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Τα παιδικά χρόνια, η απόφαση να γίνει ηθοποιός και το φλερτ στα social

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Τα παιδικά χρόνια, η απόφαση να γίνει ηθοποιός και το φλερτ στα social

Άριστη μαθήτρια, προσγειωμένη αλλά ξεκάθαρη ότι δεν θα συμμετείχε σε reality

Η αξιοπρέπεια είναι μια λέξη η οποία συντροφεύει από τα παιδικά της χρόνια την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία ωστόσο κάποια στιγμή αποφάσισε να σπάσει λίγο αυτό το καλούπι.

«Σαν παιδί ήμουν ήσυχο, δεν μου άρεσε καθόλου το σχολείο, περίμενα πότε θα τελειώσω για να ασχοληθώ με την ηθοποιία. Ήμουν του 19, καλή μαθήτρια, γιατί είχα ιδιαίτερες σχέσεις με τους γονείς μου και δεν ήθελα να τους φέρω σε δύσκολη θέση. Ήθελα να είναι περήφανοι για μένα», δήλωσε στο «Έλα Χαμογέλα» και συνέχισε:

«Η απόφασή μου να γίνω ηθοποιός ήταν κάτι που δεν τους χαροποίησε, με την έννοια ότι είναι μια δουλειά που δεν έχει σιγουριά και ασφάλεια. Θα προτιμούσαν να έχω σπουδάσει και κάτι άλλο. Με στήριξαν όμως, επειδή και εκείνοι ήταν φιλότεχνοι».

Οι γονείς της την γείωσαν όταν εκείνη άρχισε να παίρνει διασημότητα: «Το διαχειρίστηκαν εξαιρετικά. Μου είπαν ότι σε αυτή τη δουλειά που τώρα με γνωρίζουν είναι εφήμερα τα πράγματα και αύριο μπορεί να μη με γνωρίζει κανείς. Πιο πολύ γείωμα δεν γίνεται, αλλά καλά μου έκαναν».

Όσο για το πέρασμά της από τη «Λάμψη» και την αντιμετώπιση που είχε από τον κόσμο: «Γενικά είχα περίεργη αντιμετώπιση και για μερικά χρόνια μετά. Επειδή θεωρούσαν ότι είμαστε τηλεοπτικοί, ενώ κάναμε ταυτόχρονα και θέατρο, έπρεπε να φύγει από πάνω μας η τηλεόραση για να μπούμε στο θέατρο. Ταμπέλες που δεν χρειάζονταν. Αυτήν την περίοδο παίζουν παιδιά στην τηλεόραση που έχουν κάνει πολλά χρόνια θέατρο και δεν ήταν γνωστά».

Η Αλεξάνδρα δεν έχει σκεφτεί ποτέ να παρατήσει την ηθοποιία, ενώ με τα χρήματα που έβγαλε αγόρασε ένα σπίτι που χρωστάει ακόμα και ένα αυτοκίνητο. Στα social απαντάει σε όλα τα μηνύματα, ενώ δέχεται και φλερτ. Η ίδια δεν θα πήγαινε σε reality.

https://streamable.com/he6vuf