Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Είπε το «ναι» για τη «Φάρμα»;
Νέα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Είπε το «ναι» για τη «Φάρμα»;

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Είπε το «ναι» για τη «Φάρμα»;

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks έχει δεχθεί πρόταση από τον ΑΝΤ1

Ένα τηλεπαιχνίδι γεμάτο celebrities θέλει να δημιουργήσει ο ΑΝΤ1, ο οποίος προετοιμάζεται για τη «Φάρμα» και αναζητά τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν σε αυτή.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας, ο Σάκης Τανιμανίδης αναμένεται ότι θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής, ενώ ανάμεσα στα ονόματα που φέρεται ότι έχουν προσεγγισθεί από το κανάλι, είναι η Τζούλια Νόβα, η Ειρήνη Κολλιδά και η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία μάλιστα το επιβεβαίωσε.

Ακόμα ένα όνομα που ακούγεται δυνατά είναι αυτό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks φαίνεται ότι συγκεντρώνει όλα όσα ψάχνουν στον ΑΝΤ1, με την ίδια ωστόσο να μην έχει αποφασίσει ακόμα για το αν θα λάβει μέρος στο παιχνίδι.

Στο σπίτι των Roomies πάντως έδειξε ότι δεν το έχει πολύ με τις αγροτικές εργασίες, καθώς δυσκολεύτηκε να φυτέψει ένα γλαστράκι, ωστόσο έκανε την προσπάθειά της.

Η Αλεξάνδρα απέρριψε την πρόταση να γίνει Bachelorette. «Μου προτάθηκε αλλά αρνήθηκα. Και ελεύθερη να ήμουν δεν θα το έκανα», είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στις φήμες για το Survivor: «Μου το πρότειναν. Το κομμάτι του reality δεν με χαλάει, το κομμάτι των αγωνισμάτων με χαλάει. Δεν έχω περιθώρια να χάσω άλλα κιλά, εγώ χάνω ένα κιλό σε μία μέρα».

Όσον αφορά στη «Φάρμα» είπε: «Μου κάνει λίγο πιο χαριτωμένη, είναι λίγο πιο κοντά σε εμάς, βέβαια δεν έχω καμία επαφή με τη φύση. Το σκέφτομαι να πάω».

https://streamable.com/crn0ge