Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ξεκαθαρίζει αν υπάρχει φλερτ με τον Snik
Ελλάδα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ξεκαθαρίζει αν υπάρχει φλερτ με τον Snik

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ξεκαθαρίζει αν υπάρχει φλερτ με τον Snik

Τι είπε στην κάμερα της εκπομπής του Happy Day

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους πραγματοποιήθηκε από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με στόχο την ενημέρωση για τα αδέσποτα ζώα. Η πρώην παίκτρια της «Φάρμας» οργάνωσε το Save the tails όπου ο κόσμος ενημερώθηκε για τα καταφύγια των ζωών και το «παρών» έδωσαν πολλοί φίλοι της.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα του Happy Day για αυτήν την κίνηση ευαισθησίας για τα ζωάκια, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Με αφορμή μια κοινή εμφάνισή της με τον πρώην σύντροφο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και γνωστό τράπερ, Snik, αλλά και τα υπονοούμενα που ακούστηκαν στα παρασκήνια της ετοιμασίας της για τη φωτογράφησή της με τα νυφικά της Δήμητρας Αλεξανδράκη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκαθαρίζει την κατάσταση. Υπάρχει τελικά φλερτ

«Δεν έχει υπάρξει κάτι. Είμαστε φίλοι. Μάλιστα ούτε καν φίλοι, είμαστε γνωστοί και έχουμε συναντηθεί στα γυρίσματα ενός video clip», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και συμπλήρωσε: «Μου αρέσει που είμαι μόνη μου. Μου αρέσει η ανεξαρτησία μου και ήταν και ένας λόγος που χώρισα. Δεν πρόλαβα να το ζήσω όλο αυτό και την ηλικία μου. Δεν υπήρξε καταπίεση, αλλά σε ένα γάμο υπάρχουν περιορισμοί».

Τέλος στην ερώτηση αν θα πήγαινε ξανά σε ριάλιτι, απάντησε πως θα ήθελε να πάει σε ριάλιτι επιβίωσης.

https://streamable.com/a10qvq