Αλεξάνδρα Παντελάκη: Τα κοκτέιλ, ο όρκος του πατέρα της και ο σύζυγός της
Νέα

Αλεξάνδρα Παντελάκη: Τα κοκτέιλ, ο όρκος του πατέρα της και ο σύζυγός της

Αλεξάνδρα Παντελάκη: Τα κοκτέιλ, ο όρκος του πατέρα της και ο σύζυγός της

Η ηθοποιός είναι εξπέρ στα κοκτέιλ και αυτός είναι ο λόγος

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη μπορεί να μην ξέρει καθόλου να μαγειρεύει, όμως αν θέλεις να πιεις καλή μαργαρίτα θα πρέπει να την έχεις καλή φίλη, καθώς είναι… άσσος στα κοκτέιλ.

«Ξεκίνησα να φτιάχνω κοκτέιλ από την ανικανότητά μου να μαγειρεύω. Είμαι τούβλο, δεν ξέρω τίποτα, ούτε ρύζι. Αντιθέτως, ό,τι έχει σχέση με αλκοόλ, χωρίς να είμαι αλκοολική, ούτε ιδιαίτερα πότης, με γοητεύει πάρα πολύ. Όταν πάω σε ένα μπαρ, παρακολουθώ τον μπάρμαν και τον ρωτάω τι κάνει. Μετά πάω αγοράζω ότι χρειάζεται και το κάνω καλύτερα από ότι το είδα. Ο άντρας μου μαγειρεύει, μην κάνουμε και οι δύο τα ίδια», εξήγησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη μίλησε για τη φοιτητική της ζωή και τον τρόπο που μπήκε στη δραματική σχολή, κρυφά από τους γονείς της. «Τότε δεν υπήρχε τηλεόραση να σε δει η μαμά και ο μπαμπάς και γενικά έπεφτε ξύλο, δεν έπρεπε να γίνεις ηθοποιός. Η μητέρα μου, πριν πεθάνει, έβαλε τον πατέρα μου να ορκιστεί ότι θα με αφήσει να ασχοληθώ με την υποκριτική γιατί είδε ότι ήμουν αποφασισμένη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ο ηθοποιός αν δεν περάσει από το θέατρο δεν γίνεται… Εγώ αρκετά μεγάλη συμφιλιώθηκα με την τηλεόραση. Ευτυχώς έπεσα σε καλά χέρια. Έχω κάνει 30 επεισόδια με τον Κοκκινόπουλο», πρόσθεσε. «Τώρα που τελειώνει το σίριλα, λέμε και τον επόμενο μήνα τι; Θα έρθει η ΔΕΗ και τελείωσες, πέθανες. Εμένα μου ήρθε 1.150 ευρώ».

«Η ζωή μου είναι πριν από τον άντρα μου και μετά τον άντρα μου. Άλλαξε όλη μου η ζωή. Ήμουν μόνη μου και αγριεμένη, με τον σύζυγό μου ένιωσα ασφάλεια», κατέληξε.