Αλέξανδρος Γεροντιδάκης: Όλα όσα αποκάλυψε ο chef αδελφός του «Μελέτη» από τις «Άγριες Μέλισσες»
Ελλάδα

Αλέξανδρος Γεροντιδάκης: Όλα όσα αποκάλυψε ο chef αδελφός του «Μελέτη» από τις «Άγριες Μέλισσες»

Αλέξανδρος Γεροντιδάκης: Όλα όσα αποκάλυψε ο chef αδελφός του «Μελέτη» από τις «Άγριες Μέλισσες»

Το άγνωστο casting που είχαν συμμετάσχει μαζί

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο Αλέξανδρος Γεροντιδάκης, αδερφός του Γιώργου Γεροντιδάκη, που ενσαρκώνει τον τηλεοπτικό «Μελέτη» από τις «Άγριες Μέλισσες». Ο Αλέξανδρος Γεροντιδάκης είναι chef, έχει ζήσει 6 χρόνια στο Λονδίνο και τώρα ετοιμάζεται για το Παρίσι όπου θα συνεργαστεί με τη Ντίνα Νικολάου.

«Είμαι λίγο πολίτης του κόσμου. Ήμουν έξι χρόνια στο Λονδίνο, στη Ρωσία, στην Κύπρο, στη Μύκονο και τώρα στο Παρίσι. Τη Ντίνα Νικολάου την εκτιμώ απεριόριστα, πρώτα απ’ όλα γιατί είναι καλή οικογενειάρχισσα. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Στο Παρίσι θα αναλάβω μια κουζίνα και θα την τρέξω εγώ. Δεν ξέρω καθόλου γαλλικά, αλλά με θέληση όλα τα μαθαίνεις», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Γεροντιδάκης.

Και αποκάλυψε: «Η μαμά μου είναι pastry chef, οπότε έχουμε χωρίσει τα τσανάκια μας. Πιο παλιά μου έκανε παρατηρήσεις, αλλά με το που βρήκε την αγάπη της και σπούδασε ζαχαροπλαστική στα 50 της, τα έχουμε βρει».

Επίσης ανέφερε: «Όλα μου τα λεφτά τα έχω δώσει σε fast food, αλλά μου αρέσει να μαγειρεύω για φίλους και ανθρώπους που αγαπώ. Το αγαπημένο μου φαγητό είναι ο μουσακάς της γιαγιάς μου. Νομίζω ότι ένας επαγγελματίας μάγειρας πρέπει να έχει μέσα του ένα γυναικείο πρότυπο για να μαγειρέψει κι εγώ έχω της γιαγιάς μου».

Για τον αδελφό του Γιώργο Γεροντιδάκη είπε: «Παρακολουθώ οτιδήποτε κάνει ο αδερφός μου, ο Γιώργος, και είμαι πολύ περήφανος. Παρακολουθώ τις Άγριες Μέλισσες, αλλά δεν τον ρωτάω τι θα γίνει. Και ο Γιώργος και οι φίλοι μου με ρωτάνε πώς να μαγειρέψουν».

Τέλος, ο Αλέξανδρος Γεροντιδάκης ανέφερε πως μαζί με τον αδελφό του είχαν συμμετάσχει μαζί σε cast για ταινία: «Μαζί είχαμε πάει σε casting για μια ταινία. Όταν άνοιξε η κάμερα είπα “πάρε τον αδελφό μου γιατί είναι καλύτερος”».

https://streamable.com/8brqvk