Αλέξης Κούγιας για Μάνο Δασκαλάκη: «Σιγά μια μάνα να μη σκότωσε τα παιδιά της για έναν κλαρινογαμπρό»
Πρωινές εκπομπές

Αλέξης Κούγιας για Μάνο Δασκαλάκη: «Σιγά μια μάνα να μη σκότωσε τα παιδιά της για έναν κλαρινογαμπρό»

Αλέξης Κούγιας για Μάνο Δασκαλάκη: «Σιγά μια μάνα να μη σκότωσε τα παιδιά της για έναν κλαρινογαμπρό»

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν ξεκινήσει η κατάθεση του πρώην συζύγου της

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κάθεται από το πρωί της Τετάρτης ο Μάνος Δασκαλάκης, ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τους θανάτους και των τριών παιδιών τους.

Ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται να περάσει από μια δύσκολη και πολύωρη διαδικασία στην οποία καλείται να απαντήσει στις ερωτήσεις της υπεράσπισης της κατηγορουμένης για τον θάνατο του πρώτου παιδιού τους, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο πατέρας των τριών παιδιών, που σύμφωνα με την Δικαιοσύνη οδηγήθηκαν στον θάνατο από τα χέρια της μητέρας τους, συνεχίζει σήμερα την κατάθεση που ξεκίνησε στις 31 Ιανουαρίου στο δικαστήριο, με την διαδικασία να προχωρά με την εξέταση του από τον συνήγορο της 34χρονης, Αλέξη Κούγια, ο οποίος μάλιστα φέρεται ότι έχει ετοιμάσει καταιγισμό ερωτήσεων.

Ο γνωστός ποινικολόγος, πριν μπει στην αίθουσα και ξεκινήσει τη διαδικασία, προχώρησε σε δηλώσεις στις κάμερες και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε «κλαρινογαμπρό» τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Η εξέταση σήμερα έχει ενδιαφέρον για κάποιες λεπτομέρειες αυτής της υποθέσεως που περισσότερο αφορούν την εντύπωση και όχι την διερεύνηση» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ρωτήθηκε για τον Μάνο Δασκαλάκη που ισχυρίστηκε ότι η εντολέας του ότι είχε εξωσυζυγική σχέση. «Και τι να κάνω εγώ; Τι είμαι lifestyle εκπομπή να αρχίσω να συζητάω; Δεν με ενδιαφέρει καθόλου εμένα αυτό το θέμα. Απλώς αυτό αναδεικνύει άλλα πράγματα, γιατί αν είναι αλήθεια αυτό που λέει, ο μύθος που αναπτύχθηκε ότι δήθεν η εντολέας μου ήταν τόσο ερωτευμένη μαζί του κι εξαιτίας αυτού του έρωτα, και μόνο και μόνο για να τον κρατήσει, αυτόν τον γόητα, σκότωνε τα παιδιά της, καταλαβαίνετε ότι οδηγεί σε κατάρρευση.

Όλοι μιλούν για μία υποδειγματική μητέρα, δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν κλαρινογαμπρό. Στην κυριολεξία, σας το λέω ευθέως. Αν αυτό είναι η ζωή, τότε να καταργήσουμε και τους κανόνες της ζωής» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.