Αλέξης Παππάς – Alessia: Κρίση στη σχέση τους; Όλο το παρασκήνιο
Reality TV

Αλέξης Παππάς – Alessia: Κρίση στη σχέση τους; Όλο το παρασκήνιο

Αλέξης Παππάς – Alessia: Κρίση στη σχέση τους; Όλο το παρασκήνιο

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον «αέρα» του Happy Day

Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει από το Survivor και να επιστρέψει στην Ελλάδα και η σχέση του Αλέξη Παππά με τη σύντροφό του Alessia Demetz που ζει στο Μονακό φαίνεται πως περνά κρίση.

Η αλήθεια είναι πως ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης και η ξανθιά Ιταλίδα έχουν μια παράξενη σχέση εδώ και 8 μήνες, μετά την γνωριμία τους στο Μόντε Κάρλο, η οποία διήρκησε για δυο λεπτά. Οι δυο τους αντάλλαξαν τηλέφωνα και άρχισαν να επικοινωνούν καθημερινά, με την ίδια να υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός της ζήτησε να τον περιμένει μέχρι να αποχωρήσει από το Survivor. Η ίδια μάλιστα είχε αναφέρει πως ήταν και ένα βήμα πριν από την επισημοποίηση της σχέσης.

Η κοπέλα πάντως σε live στο Instagram και αποκάλυψε ότι επικοινώνησε μαζί του μετά την έξοδό του από το Survivor, όμως δεν γνωρίζει πιο θα είναι το μέλλον της σχέσης τους, καθώς εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να ταξιδέψει στην Ελλάδα για χάρη του και θα περιμένει από εκείνον να την κυνηγήσει.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, αυτή η σχέση φαίνεται πως περνά κρίση, όπως αποκάλυψε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day. Η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε πως παρόλο που ήταν προγραμματισμένο να συνδεθεί με την Alessia στη χθεσινή εκπομπή κάτι τέτοιο δεν έγινε κι εκείνη… εξαφανίστηκε.

«Έχουμε καταλάβει, χωρίς να είμαστε βέβαιοι γιατί δεν παρακολουθούμε τις συνομιλίες των ανθρώπων, ότι πρέπει να έχει υπάρξει κρίση ανάμεσα σε αυτόν και την Alessia. Θα σας πω ότι χθες η Alessia ήταν να βρίσκεται ζωντανά στην εκπομπή μας, ενώ τα είχαμε συνεννοηθεί όλα, ξαφνικά εξαφανίστηκε. Δεν σήκωνε τα τηλέφωνα, μετά μας είπε ότι δεν έπιανε το κινητό της και να γίνει η σύνδεση πιο μετά.

Μετά πάλι εξαφανίστηκε και το ίδιο έκανε και σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή, που σημαίνει προφανώς ότι ο Αλέξης, βλέποντάς την στα κανάλια να δίνει συνεντεύξεις ως η σύντροφός του, της είπε ότι “κοίτα, μια φορά συναντηθήκαμε στη σκάλα στο Μονακό, μη βγαίνεις να μιλάς”» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στο Happy Day.

https://streamable.com/i8lo2i