Alvaro Morata: Μετ’ εμποδίων το ταξίδι του διεθνή ποδοσφαιριστή με τη σύζυγό του στη Σαντορίνη
Κόσμος

Alvaro Morata: Μετ’ εμποδίων το ταξίδι του διεθνή ποδοσφαιριστή με τη σύζυγό του στη Σαντορίνη

Alvaro Morata: Μετ’ εμποδίων το ταξίδι του διεθνή ποδοσφαιριστή με τη σύζυγό του στη Σαντορίνη

Μετά τα απρόοπτα έφθασαν στον προορισμό τους

Τη δύσκολη -και μεταξύ μας όχι πολύ επιτυχημένη- αθλητική χρονιά στη Γιουβέντους θέλησε να αφήσει πίσω ο διεθνής ποδοσφαιριστής Alvaro Morata και αποφάσισε να κάνει μια καλοκαιρινή απόδραση με τη σύζυγό του Alice Campello στη Σαντορίνη, αλλά τα απρόοπτα δεν έλειψαν.

Όπως αποκάλυψε ο άσσος της Γιουβέντους παρόλο που ήταν όλα έτοιμα για το ταξίδι στην Ελλάδα, η σύζυγός του δεν είχε συμπληρώσει όλα τα έγγραφα για την επιβίβασή της στο αεροπλάνο και τα πλάνα του ζευγαριού άλλαξαν. Σε Instastories που δημοσίευσε ο 28χρονος ανέφερε πως δεν του επετράπη η επιβίβαση στην πτήση για Αθήνα καθώς η σύζυγός του δεν είχε συμπληρώσει τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται εν καιρώ πανδημίας.

«Μου ζήτησες να πάμε στην Ελλάδα, αλλά δεν είχες συμπληρώσει τα απαραίτητα έγγραφα πριν από την πτήση. Τώρα επιστρέφουμε σπίτι μας έχοντας κοιμηθεί μόνο τέσσερις ώρες μετά το ματς με την Μπολόνια και αφού οδηγήσαμε δύο ώρες. Είσαι φαινόμενο, σκέτη καταστροφή. Σε σώζει μόνο ότι είσαι όμορφη», φαίνεται να λέει στο video που δημοσίευσε ο γνωστός ποδοσφαιριστής με τη σύζυγό του να αναφέρει:  «Σε αγαπώ, σε ευχαριστώ που με ανέχεσαι».

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι επέστρεψε δρυμήτερο και έκανε το ταξίδι στη Σαντορίνη. Η πρώτη ανάρτησή τους με φόντο το απέραντο γαλάζιο και τις ομορφιές του  νησιού είναι γεγονός. «Λίγες μέρες σε ένα υπέροχο μέρος πριν να τα δώσουμε όλα», ανέφερε στέλνοντας το μήνυμά του στην ομάδα του, πως επιστρέφει δυναμικά.

Ενθουσιασμένη και η σύζυγό του δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media, αναφέροντας πως η Σαντορίνη είναι ένας μικρός… παράδεισος.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Alvaro πήρε και την εκδίκησή του από τη σύζυγό του για την ταλαιπωρία που πέρασε βουτώντας την με τα ρούχα στην πισίνα.