Αμάντα Γεωργιάδη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την εκπομπή της με τους Έλληνες superstars της Eurovision
Νέα

Αμάντα Γεωργιάδη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την εκπομπή της με τους Έλληνες superstars της Eurovision

Αμάντα Γεωργιάδη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την εκπομπή της με τους Έλληνες superstars της Eurovision

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 66o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Τορίνο της Ιταλίας, από τις 10 ως τις 14 Μαΐου, έχει αρχίσει.

Όπως είναι ήδη γνωστό η Αμάντα Γεωργιάδη, η φετινή συμμετέχουσα με τα ελληνικά χρώματα, θα παρουσιάσει στην ΕΡΤ1 μία μίνι εκπομπή στην οποία θα συναντήσει άλλους Έλληνες superstars που πήγαν στο παρελθόν στον διαγωνισμό.

Στόχος να μοιραστούν μαζί της τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις τους ενώ της δίνουν χρήσιμες συμβουλές για τη δική της προσπάθεια και την καλύτερη δυνατή εμφάνισή της στη σκηνή.

Η εκπομπή λέγεται «Αμάντα, στον δρόμο για τη Eurovision» και κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 30/4 στις 19.10.

Στην πρώτη εκπομπή, η Αμάντα συναντά τον Σάκη Ρουβά και την Καλομοίρα.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, στον χώρο όπου παρουσίασε την Eurovision, ο Σάκης Ρουβάς «μυεί» την Αμάντα στα μυστικά του διαγωνισμού και της δείχνει τρόπους, ώστε να δώσει τον καλύτερο της εαυτό χωρίς άγχος.

Στο γυμναστήριο, η Καλομοίρα συναντά την Αμάντα και, σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, τον λόγο για τον οποίο στενοχωρήθηκε μετά τον διαγωνισμό, αλλά και γιατί ο νικητής εκείνης της χρονιάς δεν τη… συμπαθούσε.

Στη δεύτερη εκπομπή που θα μεταδοθεί την Κυριακή 1η Μαΐου, η Αμάντα θα συναντήσει την Τάμτα και την Ευρυδίκη.

Το fashion icon της Eurovision, η Τάμτα, μιλάει για το… στιλ της Eurovision, για τις προσπάθειες που έκανε να πάει στον διαγωνισμό και αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το σοβαρό πρόβλημα με τη μέση της την περίοδο του διαγωνισμού.

Η δεύτερη συνάντηση είναι με την πιο έμπειρη καλλιτέχνιδα του διαγωνισμού, την Ευρυδίκη.

Με 6 συμμετοχές στον θεσμό, κάνει μια αναδρομή και θυμάται τα απρόοπτα, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, συμβουλεύοντας ταυτόχρονα την Αμάντα για όλα αυτά που πρέπει να προσέξει.