Ανάδρομος Ερμής από τις 10 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου – Ποια ζώδια θα ζορίσει περισσότερο; Αναλυτικές προβλέψεις
ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομος Ερμής από τις 10 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου – Ποια ζώδια θα ζορίσει περισσότερο; Αναλυτικές προβλέψεις

Ανάδρομος Ερμής από τις 10 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου – Ποια ζώδια θα ζορίσει περισσότερο; Αναλυτικές προβλέψεις

Οικονομικές και συναισθηματικές δυσκολίες αλλά για ποιους;

Από αυτή την Τρίτη 10 Μαΐου έως και την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022, ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος, προκαλώντας το γνωστό επικοινωνιακό κομφούζιο.

Ανάδρομος Ερμής: Τι πρέπει και τι δεν πρέπει

Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται Ανάδρομος σκόπιμο είναι να δείξουμε προσοχή στις μετακινήσεις μας, στις συζητήσεις, στις συμφωνίες, στις αποφάσεις που θα πάρουμε, στις αγορές μας, στις δεσμεύσεις μας αλλά και στον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων μας. Δεν είναι ιδανικό διάστημα για ενάρξεις ή σημαντικές υπογραφές, για αγορά μεταφορικό μέσου, τεχνολογικών / ηλεκτρολογικών συσκευών, ή για σπουδαία βήματα ζωής που θέλουμε να έχουν μία αρμονική πορεία! Αξιοποιούμαι αυτό το διάστημα για να σκεφτούμε εκ νέου σημαντικά ζητήματα του χτες, να αξιοποιήσουμε γνώσεις και εμπειρίες που έχουμε αποκομίσει, για να μάθουμε από τα λάθη μας ή και για να διορθώσουμε καταστάσεις!

Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους: Προσοχή στις «γκάφες» βιασύνης!

Το διάστημα 10-23 Μαΐου ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο που είναι και κυβερνήτης, δηλαδή τους Διδύμους μας κρούει το καμπανάκι ότι χρειάζεται να είμαστε πιο προσεχτικοί με το μεταφορικό μέσο, την οδήγηση, τα έγγραφα που καλούμαστε να υπογράψουμε ή τις αποφάσεις που είναι επιβεβλημένο να πάρουμε. Η νευρικότητα θα είναι διάχυτη και ίσως η επιπολαιότητα και η βιασύνη να μας οδηγήσει σε λάθη. Με τον Ερμή ανάδρομο από τους Διδύμους όμως, έχουμε την ευκαιρία να δούμε πιο «ανοιχτά» ζητήματα του παρελθόντος, να κάνουμε δεύτερες σκέψεις ή και επαναδιαπραγματεύσεις.

Σε αυτή την χρονική περίοδο πιο δύσκολες επικοινωνιακές συνθήκες και περισσότερο «αλαλούμ» στην καθημερινότητά σας θα έχετε οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου. Ερωτικές επαφές με το παρελθόν σας θα έχετε οι Δίδυμοι, Τοξότες, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου και περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σας, ιδιαίτερα στην επιπόλαιη σπατάλη χρειάζεται να δείξετε οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου.

Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο: Οικονομικά και συναισθηματικά στενέματα

Πιο δύσκολο κρίνεται το διάστημα από τις 23 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου όπου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Ταύρο. Σε αυτή την περίοδο εντείνεται η ανασφάλεια για ζητήματα οικονομικά και αισθηματικά τα οποία γίνονται και το μήλο της έριδος στις ανθρώπινες σχέσεις. Οι εξελίξεις στις επικοινωνίες θα είναι πολύ πιο αργές, και παγωμένες κάποιες φορές, οι καθυστερήσεις στην απολαβή χρημάτων, αλλά και η έλλειψη κατανόησης και ουσιαστικής επαφής θα έχει την τιμητική της. Να πούμε εδώ ότι σε αυτή την περίοδο έκδηλη θα είναι η λεγόμενη «στενοκεφαλιά» όπου αρκετοί θα επιμένουν με πολύ μεγάλο πείσμα σε παγιωμένες απόψεις. Οι αναποδιές της περιόδου θα έχουν λοιπόν αντίκτυπο τόσο στο πορτοφόλι (που θα αδειάζει) όσο και στα συναισθήματα (όπου θα υπάρχουν παράπονα από έλλειψη κατανόησης ή και επαναφοράς προβλημάτων στις σχέσεις).

Πιο έντονη επιρροή από τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο θα έχετε οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου. Στα αισθηματικά σας επαφές με το παρελθόν θα έχετε οι Ταύροι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου. Στα οικονομικά σας καθυστερήσεις και αναποδιές αναμένονται στους Κριούς και Ζυγούς του 3ου δεκαημέρου.

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

10-23 Μαΐου 2022: Δείξε μεγαλύτερη προσοχή στις μετακινήσεις σου, στο όχημα, στην οδήγηση, θυμήσου ότι δεν είναι κατάλληλο διάστημα για υπογραφές συμφωνητικών που θέλεις να έχουν σταθερή ισχύ. Απέφυγε αγορά ή αντικατάσταση οχήματος, κινητού τηλεφώνου, υπολογιστή. Προσοχή ωστόσο και στις παρεξηγήσεις σε λόγια με άτομα του περιβάλλοντός σου (ιδιαίτερα αδέρφια / γείτονες) καθώς και στην ασυνέπεια / αστάθεια του λόγου σου! Επικοινωνίες με άτομα του παρελθόντος ευνοούνται.

23 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2022: Μεγαλύτερη προσοχή πρέπει να δείξεις στα οικονομικά σου. Δεν είναι κατάλληλο διάστημα για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις ή ακόμα και για δανεισμό! Καθυστερήσεις σε εισπράξεις και ανασφάλεια αναφορικά με την σταθερότητα εισοδήματος. Ιδανικό διάστημα για επανεκτιμήσεις τι είναι σημαντικό και απαραίτητο για σένα!

ΤΑΥΡΟΣ

10-23 Μαΐου 2022: Η περίοδος φέρνει καθυστερήσεις στην είσπραξη χρημάτων αλλά και αναποδιές που μπορεί να εξανεμίσουν το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου (πχ να χαλάσει μία συσκευή να πρέπει να την αντικαταστήσεις)! Προσοχή στις απώλειες αντικειμένων, στην αφηρημάδα που θα έχει ως κόστος να χάσεις κάτι πολύτιμο. Δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για μία καλή αγορά.

23 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2022: Δεν σου είναι ιδιαίτερα εύκολο αυτές τις μέρες να λειτουργήσεις με πρόγραμμα, τάξη και συγκρότηση, αφού πάντα κάτι θα συμβαίνει που θα σε πηγαίνει πίσω. Αναμετρήσεις με το παρελθόν είναι αναμενόμενες αφού διανύουμε και διάστημα Εκλείψεων με ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και σε συνεργασίες όπου θα πέσουν τώρα στο τραπέζι των συζητήσεων ζητήματα του παρελθόντος! Αλλάζεις τρόπο σκέψης και θεώρησης ζητημάτων που σε απασχόλησαν. Η καθημερινότητα θα είναι τεταμένη, γιατί θα υπάρχουν επικοινωνιακές αναποδιές, αλλά αρκετές στιγμές δεν θα γίνεσαι και κατανοητός / σαφής από το περιβάλλον σου! Προσοχή σε συζητήσεις και στον τρόπο έκφρασής σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

10-23 Μαΐου 2022: Όποιος βιάζεται σκοντάφτει αυτό θα πρέπει να θυμάσαι την περίοδο όπου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο σου! Προσοχή σε συζητήσεις να μην σου ξεφεύγουν λόγια που δεν πρέπει, να μην τάζεις πράγματα που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις, αλλά και να μην πιστεύεις όλα όσα σου επικοινωνούν αυτή την περίοδο! Η καθημερινότητά σου θα είναι κάπως νευρική και τα προγράμματά σου θα πέφτουν έξω… Δείξε μεγαλύτερη προσοχή στις μετακινήσεις, στο όχημα. Το διάστημα είναι θετικό για να επικοινωνήσεις με άτομα του παρελθόντος (είτε αισθηματικά , είτε κοινωνικά), αλλά και για να ικανοποιήσεις μία επιθυμία του χτες.

23 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2022: Κύμα νοσταλγίας, αναπόλησης , απολογισμού αλλά και ψυχολογικής κάθαρσης από καταστάσεις που σε στιγμάτισαν. Το διάστημα θα είναι αποκαλυπτικό για ζητήματα του παρελθόντος. Διαφύλαξε τα μυστικά σου, προσπάθησε όμως να μην σου ξεφεύγουν αι πληροφορίες που πρέπει να παραμείνουν «πριβέ»! Στα επαγγελματικά κυριαρχεί αταξία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

10-23 Μαΐου 2022: Τρώγεσαι λίγο με τα ρούχα σου αλλά και με το παρελθόν σου αυτή την περίοδο. Έχεις την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς, να λύσεις το μυστήριο που υπάρχει μέσα σου, ή και γύρω σου … Σκέψεις που αφορούν το παρελθόν σου τριγυρίζουν τώρα στο μυαλό και σε γεμίζουν με φόβο ή και ανησυχία! Οργάνωσε καλύτερα τα επαγγελματικά και δείξε υπομονή στις καθυστερήσεις ….

23 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2022: Επανένωση με φιλικό πρόσωπο του παρελθόντος, ακριβώς αυτή θα είναι η τάση του Ανάδρομου Ερμή από τον Ταύρο σε αυτό το διάστημα, όπου σου δίνεται η ευκαιρία να συναντήσεις ένα άτομο αγαπητό, που για κάποιο λόγο είχε μεσολαβήσει μεταξύ σας απόσταση! Κατανοείς καλύτερα ποιοι είναι οι φίλοι και από ποιους ανθρώπους ίσως θα πρέπει να διατηρήσεις κάποιες αποστάσεις ασφαλείας!

ΛΕΩΝ

10-23 Μαΐου 2022: Βγάζεις από το σεντούκι του παρελθόντος τις επιθυμίες, τα όνειρα και τα σχέδια που είχες αφήσει στην μέση και τώρα τα ικανοποιείς με κάθε τρόπο! Ευνοούνται Επαφές και συναντήσεις με άτομα του κοινωνικού σου κύκλου που είχες να δεις καιρό ! Επαναπροσδιορίζεις τα όνειρα και τα σχέδια που έχεις για το μέλλον σου!

23 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2022: Καθυστερήσεις και αναποδιές στα επαγγελματικά σου, δυσκολία στην συνεννόηση και στην επαφή με τους συνεργάτες σου και προσωρινό «πάγωμα» των προοδευτικών εξελίξεων. Δείξε προσοχή σε έγγραφα, συνεννοήσεις και θυμήσου ότι δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

10-23 Μαΐου 2022: Οι αναποδιές στα επαγγελματικά σου δεν λείπουν αυτό το διάστημα … Καθυστερούν απαντήσεις, τηλεφωνήματα, email, η εργασία σου πηγαίνει πίσω ενώ δημιουργούνται και παρεξηγήσεις με το εργασιακό περιβάλλον! Η ίδια τάση ασυνεννοησίας υπάρχει και στο γάμο! Κάποιοι στόχοι σου νιώθεις ότι ματαιώνονται όμως το διάστημα είναι εξαιρετικό για να επαναπροσδιορίσεις τι φταίει, τι σε πάει πίσω και δεν μπορείς να φτάσεις στο σημείο που θέλεις.

23 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2022: Σε αυτή την χρονική περίοδο δείξε προσοχή σε νομικά έγγραφα, υπογραφές συμβάσεων, οργάνωση μακρινών ταξιδιών αλλά και στον τομέα της εκπαίδευσης. Αυτοί ακριβώς είναι οι τομείς που θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις ή και αναποδιές. Το διάστημα αυτό φιλοσοφείς εκ νέου καταστάσεις του παρελθόντος ενώ έρχεσαι και σε επικοινωνία με άτομα που ήσουν σε απόσταση!

ΖΥΓΟΣ

10-23 Μαΐου 2022: Πολύβουο διάστημα από επικοινωνίες και επαφές που πολλές φορές θα σε αποσυντονίζουν γιατί θα αφορούν γεγονότα του παρελθόντος που πρέπει τώρα να διεκπεραιώσεις. Προσοχή σε νομικές υποθέσεις, νομικές συμβάσεις, εκπαιδευτικά ζητήματα, οργάνωση μακρινών προορισμών και ταξιδιών! Φιλοσοφείς εκ νέου την ζωή βασιζόμενος στις εμπειρίες που έχεις αποκομίσει ως σήμερα!

23 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2022: Δείξε προσοχή στις τραπεζικές συναλλαγές, στους λογαριασμούς σου (ίσως γιατί κάτι θα αμελήσεις), χρεωστικά υπόλοιπα του παρελθόντος επανέρχονται φουσκωμένα για να σου προκαλέσουν εκνευρισμό! Φόβοι ριζωμένοι από τραυματικές εμπειρίες του χτες, επανέρχονται στο μυαλό σου για να τους εντοπίσεις και να τους διαχειριστείς / λύσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

10-23 Μαΐου 2022: Σε αυτή την περίοδο προβληματίζεσαι για τα οικονομικά σου και χρειάζεται να είσαι αρκετά επιφυλακτικός και εγκρατής σε αγορές και επενδύσεις. Υποχρεώσεις προς τρίτους, τράπεζες, λογαριασμοί, χρεωστικά υπόλοιπα του παρελθόντος αποτελούν τώρα έναν πολύ μεγάλο βραχνά! Απέφυγε μισθώσεις, πωλήσεις , δανεισμό! Εντόπισε τις σκοτεινές σκέψεις που αφορούν δυσάρεστα γεγονότα του χτες που ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει!

23 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2022: Σε αυτό το διάστημα ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου έρχονται σε πρώτο πλάνο. Οι παρεξηγήσεις με το σταθερό σου περιβάλλον και έλλειψη συνεννόησης και κατανόησης θα είναι ένα σύνηθες φαινόμενο, με αποτέλεσμα συχνά να παρεξηγείσαι με όσα ακούς ή και να νιώθεις σαν να μιλάς άλλη γλώσσα με τα άτομα γύρω σου! Ζητήματα του παρελθόντος αναφορικά με σχέσεις και συνεργασίες επανέρχονται και πρέπει να τα λύσεις! Συζητήσεις για το παρελθόν μίας σχέσης είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

10-23 Μαΐου 2022: Σε μία περίοδο ενθουσιασμού και ανανέωσης ο Ανάδρομος Ερμής από τους Διδύμους έρχεται για να σε φέρει σε επαφή με άτομα που έπαιξαν ένα σημαντικό ρόλο στο παρελθόν σου! Η επανασύνδεση με μία ερωτική σχέση του παρελθόντος είναι πολύ πιθανή και θα μπορούσε να έχει και μία καλή προοπτική! Προσοχή ωστόσο στην βιαστική κρίση, σε όσα ακούς από το περιβάλλον σου για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις!

23 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2022: Το άγχος της καθημερινότητας θα είναι έντονο, ίσως γιατί τίποτα δεν θα πηγαίνει στους ρυθμούς που είχες προγραμματίσει… Η εργασία βγαίνει με δυσκολίες, γιατί προκύπτουν ευτράπελα που αποδιοργανώνουν ή που πάνε την δουλειά σου πίσω. Προσοχή στις απροσεξίες με την φυσική σου κατάσταση, ενώ μερίμνησε περισσότερο για την φροντίδα και την ασφάλεια του κατοικίδιου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

10-23 Μαΐου 2022: Οι αναποδιές στην καθημερινότητά θα είναι έντονες, τόσο στην εργασία και στα προγράμματά σου, όσο και σε απλά καθημερινά πράγματα τα οποία θα σε καθυστερούν και θα σου δημιουργούν εκνευρισμό! Προσοχή στις μετακινήσεις και σε μικροατυχήματα , καθώς και σε αδιαθεσία κατοικίδιου! Συντόνισε ένα καλό πρόγραμμα στις δραστηριότητές σου , διατηρώντας και κάποιες εναλλακτικές σε περιπτώσεις αναβολών. Δείξε υπομονή στα «στραβάδια» της εργασίας.

23 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2022: Δείξε προσοχή στις παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν με τα παιδιά ή και τον ερωτικό σύντροφο. Αυτό το διάστημα νιώθεις ανικανοποίητος από τα δεδομένα γύρω σου και δεν βρίσκεις τρόπο για να διασκεδάσεις, να χαρείς, να ικανοποιηθείς! Συζητήσεις και επαφές με το ερωτικό παρελθόν ευνοούνται ενώ αρχίζει να ριζώνει η σκέψη μίας επανασύνδεσης !

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

10-23 Μαΐου 2022: Διανύεις ένα επικοινωνιακό διάστημα που θέλεις να το ρίξεις έξω ή και να αλλάξεις παραστάσεις, και τώρα με τον Ανάδρομο Ερμή ίσως αυτό θέλεις να το κάνεις με το ερωτικό σου παρελθόν. Επικοινωνίες, τηλεφωνήματα, συναντήσεις με έρωτα από τα παλιά, ή και με μία γνωριμία που μπλόκαρε και δεν προχώρησε είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου! Προσοχή στην επιπολαιότητα και την βιασύνη!

23 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2022: Παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σου και αναποδιές μέσα στο χώρο του σπιτιού (πχ βλάβες). Το διάστημα αυτό θέλει υπομονή τώρα σε σημαντικές συζητήσεις για παρελθοντικά θέματα, όσο στο αίσθημα της αναπόλησης και της νοσταλγίας που θα φωλιάζει μέσα σου! Έρχεσαι σε μία αναμέτρηση με το παρελθόν σου αυτή τη περίοδο και αναγνωρίζεις και λάθη σου.

ΙΧΘΥΣ

10-23 Μαΐου 2022: Περίοδος έντασης, νευρικότητας και κυκλοθυμίας … Η επαφή σου με τους οικείους σου δεν είναι εύκολη και δημιουργούνται και παρεξηγήσεις. Στο σπίτι πρέπει να αποφύγεις τις απροσεξίες, για να μην υπάρχουν βλάβες, ή και ζημιές. Το παρελθόν επανέρχεται στο παρόν σου!

23 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2022: Διάστημα που χρειάζεται να δείξεις προσοχή στο όχημα, στις μετακινήσεις σου, στις καθημερινές επικοινωνίες σου και στον τρόπο που εκφράζεσαι στο περιβάλλον σου για να γλιτώσεις τους μπελάδες … Τα καβγαδάκια δεν θα λείπουν ενώ οι αμετακίνητες απόψεις σου ιδιαίτερα για ζητήματα του παρελθόντος θα σε πάνε πίσω. Δείξε προσοχή στην οργάνωση ταξιδιού. Αξιοποίησε θετικά την περίοδο κάνοντας έναν καλό απολογισμό, αλλά και συζητώντας εκ νέου με άτομα που βρισκόσουν σε απόσταση ή και σε παρεξήγηση, λύνοντας διαφωνίες του παρελθόντος.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr