Ανάδρομος Ερμής και αισθηματικά: Ποια ζώδια επηρεάζονται στον ερωτικό τομέα και πώς;
ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομος Ερμής και αισθηματικά: Ποια ζώδια επηρεάζονται στον ερωτικό τομέα και πώς;

Ανάδρομος Ερμής και αισθηματικά: Ποια ζώδια επηρεάζονται στον ερωτικό τομέα και πώς;

Ποιοι θα έχουν ερωτικές επιστροφές ή και επανασύνδεση με τον Ανάδρομο Ερμή έως 3/6; 

Δίδυμοι, Τοξότες και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου & Ταύρε, Σκορπιέ και Αιγόκερε του 3ου δεκαημέρου, η επανασύνδεση είναι εδώ! Ένας μεγάλος παρελθοντικός έρωτας διεκδικεί ξανά να μπει στην ζωή σου! Έτοιμος να ζήσεις το “ξανά μαζί”;

Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου, Αιγόκερε του 2ου δεκαημέρου & Καρκίνε, Παρθένε, Υδροχόε και Ιχθύ του 3ου δεκαημέρου, έρχονται άπειρα μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις, ερωτικές συνομιλίες, με πολλούς πρώην! Αν σε ενδιαφέρει κι εσένα, η τύχη είναι με το μέρος σου, για να επιδιώξεις επανασύνδεση.

Ταύρε, Καρκίνε και Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, Ταύρε του 2ου δεκαημέρου & Κριέ, Δίδυμε και Ζυγέ του 3ου δεκαημέρου, ήρθε η ώρα για καυτά και παθιασμένα πισωγυρίσματα! Ακόμα κι αν δεν υπάρξει μόνιμη επανασύνδεση, το σεξ με πρώην, είναι σχεδόν σίγουρο και μάλιστα με τον πιο σεξουαλικό, ρομαντικό τρόπο. Φρόντισε, να μείνει κρυφό, για να μην δώσεις δικαιώματα!

Κριέ, Δίδυμε, Λέοντα, Παρθένε, Ζυγέ, Τοξότη, Υδροχόε και Ιχθύ του 2ου δεκαημέρου, άσε το ερωτικό παρελθόν εκεί που κάθεται! Ο ερωτικός τομέας, υπόσχεται νέα ξεκινήματα και ανανέωση στα αισθηματικά σου κι όχι… ξαναζεσταμένο φαγητό! Μπορείς να αναμένεις νέες γοητευτικές γνωριμίες, φλερτ, συντροφικότητα, και ίσως έναν ολοκαίνουργιο μεγάλο έρωτα.

Παρθένε και Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, Καρκίνε και Σκορπιέ του 2ου και Λέοντα και Τοξότη του 3ου δεκαημέρου, επαγγελματικά και πρακτικά ζητήματα, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητας, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου! Όχι και η πιο ερωτική περίοδος, είτε για κάτι νέο, είτε για κάτι παλιό.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr