Αναστάσης Ροϊλός: «Είμαι πολύ κατά του “σε χτύπησα γιατί μου ξέφυγε” μέσα στον ρόλο»
Νέα

Αναστάσης Ροϊλός: «Είμαι πολύ κατά του “σε χτύπησα γιατί μου ξέφυγε” μέσα στον ρόλο»

Αναστάσης Ροϊλός: «Είμαι πολύ κατά του “σε χτύπησα γιατί μου ξέφυγε” μέσα στον ρόλο»

Ο «Μιλτιάδης» από τις «Άγριες Μέλισσες» δεν δίνει spoiler

Στα «κόκκινα» έφτασε η τηλεθέαση της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», το βράδυ της Πέμπτης, στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου.

Ο Αναστάσης Ροϊλος μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» για τα γυρίσματα του σίριαλ και τις δύσκολες σκηνές που έπρεπε να φέρει εις πέρας, αλλά και για το «τέλος» κάποιων ρόλων.

«Ξέρω ότι δίνω την εικόνα του ατσαλάκωτου, σίγουρα στον Νικηφόρο ήταν υπογραμμισμένο. Πάντα όταν σε βλέπουν σε κάτι πρώτη φορά, όπως εμένα στον Νικηφόρο, σε ταυτίζουν. Σίγουρα όταν φεύγει κάποιος από την οικογένεια, πονάει, αλλά όλοι πιστεύουμε πως το σενάριο έχει μια δομή που δεν αφήνει τα πράγματα να απλώσουν. Είναι καλύτερο να κόβεις τα πράγματα στην άρση τους. Στη σκηνή του θανάτου του Μιλτιάδη, παρότι ξέρεις ότι είναι μυθοπλασία, κάπως ζεις τον αποχωρισμό εκείνη την ώρα. Έχεις δουλέψει με τον άλλον τόσο καιρό, ακόμα και να μην έχεις σκηνές μαζί του, τον συναντάς στα διαλείμματα και δένεσαι, είναι αποχωρισμός», είπε αρχικά ο Αναστάσης Ροϊλός και συνέχισε:

«Ξέρω πολύ βασικά πράγματα για την εξέλιξη του Νικηφόρου, τα οποία δεν θα τα μοιραστώ. Το ότι δεν λέω spoiler είναι και η προσωπική μου άποψη ως θεατής. Δεν θέλω να ξέρω τι θα γίνει, θέλω όλη την έκπληξη. Αν δύο άνθρωποι μπορούν να με καταστρέψουν και να μη μπορώ να σταματήσω να γελάω, είναι ο Λεωνίδας Κακούρης και ο Γιάννης Κουκουράκης. Στη σκηνή με τον Μπάμπη που τον κόλλησα στον τοίχο, στο cut που έγινε τον έφτιαχνα και κάποιος μου φώναξε “ασ τον ήσυχο”. Πάνω από όλα νοιαζόμαστε για τον συνάδελφο, την ώρα δηλαδή που τον κόλλησα στον τοίχο, το αμέσως επόμενο ήταν “χτύπησες”; Δεν υπάρχει ξεχάστηκα, ή ήμουν μέσα στον ρόλο. Είμαι πολύ κατά του “σε χτύπησα γιατί μου ξέφυγε”».

https://streamable.com/e5yaz7