Ανατροπή! Αλλάζει η μέρα αποχώρησης στο Survivor
Stay tuned

Ανατροπή! Αλλάζει η μέρα αποχώρησης στο Survivor

Ανατροπή! Αλλάζει η μέρα αποχώρησης στο Survivor

Tι ρόλο έπαιξε ο τελικός του MasterChef; O Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε για λογαρισμό του Znews

Κι εκεί που περιμέναμε στο επεισόδιο της Τετάρτης να μάθουμε ποιος αποχωρεί αυτή την εβδομάδα από το Survivor, τελικά η αποχώρηση θα γίνει την Κυριακή. Ή μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς η αποχώρηση μπορεί να γίνει νωρίτερα, αλλά θα προβληθεί στο επεισόδιο της Κυριακής.

Ο λόγος που αυτή την εβδομάδα η αποχώρηση δεν θα γίνει την Τετάρτη, ως συνήθως, αλλά την Κυριακή έχει να κάνει με το MasterChef. Αντί για τις 12 Ιουνίου που ακουγόταν αρχικά το Star ανακοινώσε ότι θα γίνει την Τετάρτη 9 Ιουνίου. Ξέροντας λοιπόν ότι το ενδιαφέρον του κόσμου θα είναι στραμμένο στο MasterChef που ολοκληρώνεται, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να μεταθέσει το συμβούλιο της αποχώρησης την Κυριακή.

Η εξέλιξη αυτή βέβαια θα επηρεάσει και τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας, αφού όπως είχε προαναγγείλει ο Γιώργος Λιανός τις Κυριακές, τις Δευτέρες και τις Τρίτες θα υπάρχουν τα αγωνίσματα ασυλίας, από όπου αυτός που κερδίζει θα επιλέγει τον πρώτο προτεινόμενο.

Με άλλα λόγια, αυτό σημαίνει είτε ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν μόνο δύο αγώνες, είτε ότι οι αποχωρήσεις πια θα γίνονται Κυριακή και τα αγωνίσματα ασυλίας τις Δευτέρες, τις Τρίτες και τις Τετάρτες.

Αυτό, όπως μου λένε οι πληροφοριοδότες μου από τον ΣΚΑΪ, είναι και το επικρατέστερο σενάριο μέχρι να ολοκληρωθεί το αγωνιστικό παιχνίδι και να οδηγηθούμε στον τελικό.
Θυμίζουμε ότι η ημερομηνία του τελικού δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί, αλλά θα είναι στις αρχές Ιουλίου.