Ανδραβίδα: Προφυλακιστέος ο 60χρονος μακελάρης – «Ο κόμπος έφτασε στο χτένι»
Κοινωνία

Ανδραβίδα: Προφυλακιστέος ο 60χρονος μακελάρης – «Ο κόμπος έφτασε στο χτένι»

Ανδραβίδα: Προφυλακιστέος ο 60χρονος μακελάρης – «Ο κόμπος έφτασε στο χτένι»

Ο δολοφόνος της οικογένειας εξακολουθεί να δηλώνει άγνοια για τα παιδιά

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 60χρονος δολοφόνος της Ανδραβίδας.

4,5 ώρες διήρκησε η απολογία του, όπου ομολόγησε για ακόμη μια φορά πως σκότωσε το ζευγάρι.

Παρ’ όλα αυτά δήλωσε και πάλι άγνοια για τα δύο παιδιά, ισχυριζόμενος πως δεν θυμάται τίποτα.

Ανακριτής και εισαγγελέας, ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση, με τον μακελάρη να οδηγείται προς το παρόν στη φυλακή.

«Ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι», φέρεται να είπε ο δράστης στον ανακριτή, σχετικά με τους λόγους που διέπραξε το έγκλημα.

Ο 60χρονος υποστήριξε επίσης ότι το ζευγάρι, δημιουργούσε προβλήματα στην μητέρα του, η οποία διαμένει ακριβώς πάνω από το σπίτι που έγινε το φονικό.

«Πήγα στο σπίτι τους, μαλώσαμε. Κατά τη διάρκεια της πάλης βρεθήκαμε στο υπνοδωμάτιο, όπου έβγαλα το όπλο και τους πυροβόλησα».

Ο δολοφόνος επιχείρησε να αντιστρέψει πλήρως την εικόνα των όσων συνέβησαν.

Ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν εκείνος που έκοβε το ρεύμα και το νερό στην οικογένεια, αλλά ότι το ζευγάρι επίτηδες έκλεινε συχνά τις παροχές στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου που έμενε η ηλικιωμένη μητέρα του.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, όταν πήγε στο σπίτι για ανοίξει ξανά τις παροχές, ο σύζυγος του επιτέθηκε με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

«Το ύφος με το οποίο απάντησε στην ανάκριση ο 60χρονος, δεν ήταν ύφος με το οποίο προσπαθούσε να δικαιολογήσει τον εαυτό του, αλλά αυτό με το οποίο προσπαθούσε να θυμηθεί», ανέφερε ο συνήγορος του κατηγορούμενου, Σπύρος Ανδριόπουλος.

Πηγή: Patrisnews.gr