Ανδρέας Μικρούτσικος για αποχώρηση Τριαντάφυλλου: «Δεν συγκινήθηκα» – «Σε εντεταλμένη υπηρεσία ο Σάκης»
Νέα

Ανδρέας Μικρούτσικος για αποχώρηση Τριαντάφυλλου: «Δεν συγκινήθηκα» – «Σε εντεταλμένη υπηρεσία ο Σάκης»

Ανδρέας Μικρούτσικος για αποχώρηση Τριαντάφυλλου: «Δεν συγκινήθηκα» – «Σε εντεταλμένη υπηρεσία ο Σάκης»

Η αδερφή του τραγουδιστή παρεξηγήθηκε με κάποια λόγια του παρουσιαστή

Ημέρα Ανδρέα Μικρούτσικου ήταν η σημερινή στο «Ευτυχείτε», με τον master των reality να σχολιάζει την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το Survivor, μετά από 11 φορές που βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Καλημέρα σε όσες ξυρίζουν τις μασχάλες τους, ούτε γεια στις υπόλοιπες. Δόγμα Αφροδίτης», είπε θέλοντας να πικάρει τα σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

«Μπορούμε κάθε φορά που αναφέρουν το όνομά του να χτυπάνε οι καμπάνες. Σαν τη Μεγάλη Παρασκευή», σχολίασε αρχικά για την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου.

«Δεν συγκινήθηκα καθόλου. Υπάρχουν δύο αναγνώσεις. Η μία να τα βλέπουμε όλα καλώς καμωμένα και οι άλλοι να μετράμε συμπεριφορές και μπιφτέκες. Για το αφήγημα του Τριαντάφυλλου, η συμπεριφορά του ήταν ποιοτικότερη του αφηγήματος. Στην αποχώρηση κέρδισε σε σχέση με το αφήγημά του. Χθες μου άρεσε η συμπεριφορά του Κόρο. Εγώ δεν είμαι με αυτούς που στο τέλος με ένα happy end κουκουλώνουν τα πάντα. Εγώ θέλω έναν που συγκρούστηκε και κράτησε την αντίθεση. Αυτόν εκτιμώ. Όχι τον ότι μου πει η παραγωγή κάνω. Τι άλλαξε μετά από 11 εβδομάδες και ο Τριαντάφυλλος έφυγε;», πρόσθεσε.

https://streamable.com/4unld5

Η αδερφή του Ντάφυ, Δέσποινα, βγήκε στον αέρα και δήλωσε: «Περίμενα την αποχώρησή του. Χάρηκε γιατί προφανώς είχε κουραστεί. Ήθελε να δει το παιδί του και να γυρίσει στην οικογένειά του. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο, τα μηνύματα ήταν άπειρα. Το περίμενα γιατί 10 φορές υποψήφιος, που να πάει άλλο;», είπε και αντέδρασε εκνευρισμένη απέναντι στον Ανδρέα Μικρούτσικο:

«Έφυγε αξιοπρεπέστατα, ήταν κύριος, τους χαιρέτησε όλους. Κ. Μικρούτσικε έχετε την άποψή σας, κρατήστε την για εσάς. Ο Τριαντάφυλλος έχει μεγάλη ψυχή και μεγάλη καρδιά και εκείνος τους αγκάλιασε όλους. ο Τριαντάφυλλος έχει μάθει να επιβιώνει από 15 χρονών, όταν χάσαμε τον πατέρα μου. Από τα 17 του δουλεύει, μας βοήθησε όλους και εμένα και τη μητέρα μου».

«Εμένα είναι άλλες οι παρατηρήσεις μου. Εγώ είπα ότι είχε ποιοτικό ανέβασμα», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε:

«Αν θα μου λείψει κάτι από τον Τριαντάφυλλο, θα μου λείψει να τον βλέπω να βγαίνει από το νερό την ώρα που θα έχει τελειώσει ο άλλος».

Για τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τα «γαλλικά» για τον Ντάφυ: «Είναι υπερβολικός στη θεατρικοποίηση. Όμως κρατάει μια συνέπεια στην άποψη που έχει για τον Τριαντάφυλλο. Η υπερβολή δεν είναι όμορφο πράγμα. Πλέον, με τα συνεχόμενα ταξίδια και έπαθλα, τρώνε του σκοτωμού. Τους βλέπω το βράδυ και νιώθω ότι πεινάω εγώ. Έχει αρχίσει το πράγμα και γίνεται τελείως τηλεοπτικό».

«Σε εντεταλμένη υπηρεσία ο Σάκης»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τον Σάκη Κατσούλη, τα κλάματα που έβαλε πριν και μετά την αποχώρηση Τριαντάφυλλου αλλά και τη σχέση του με τη Μαριαλένα.

«Ερώτηση. Από τα πλάνα που κάνει, πιστεύετε ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα πέφτουν από τα σύννεφα ή όχι με την αποχώρηση; Εγώ πιστεύω ότι τα έχασαν. Όταν τα χάνεις σκέφτεσαι διάφορα πράγματα. Είμαι ένα άτομο στα όρια του βλάκα θετικός, αλλά έμαθα στην τηλεόραση να γίνομαι καχύποπτος, αλλά όχι αρνητιστής. Για ποιον λόγο ο Σάκης και η Μαριαλένα τον ένταξαν στην παρέα τους και τον έκαναν οικογένεια;

Αν αυτές τις 11 φορές δεν είχε την έγκριση του κόσμου, μπορεί να έκαναν παρέα αλλά δεν θα έκαναν αυτό το κολλητιλίκη. Ο Τριαντάφυλλος είναι συναισθηματικός, κολλάει εύκολα. Ο Σάκης είναι κλειστό παιδί. Αν αυτά τα δύο παιδιά αγκαλιάζουν τον Ντάφυ για τη δημοτικότητα και ξαφνικά βλέπουν ότι ο κόσμος ή η παραγωγή τον διώχνει, παθαίνουν σοκ. Είναι το κλάμα για αυτό το σοκ; Για μένα είναι πραγματικός Survivor ο Σάκης, αυτό που με ενοχλεί είναι εντεταλμένη υπηρεσία που έχει πάρει από την παραγωγή να παίξει το love story με τη Μαριαλένα», είπε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/qhm8vl

Για το σκηνικό στο Love It ανάμεσα στην Ιωάννα  Μαλεσκου και τον Τζέιμς Καφετζή:

«Ο Τζέιμς είναι ένας τυπικός Τζέιμς, με άποψη, με επιμονή στην άποψή του, το αντίθετο της μπιφτέκας. Δεν πρόσβαλε κανέναν. Είπε γεγονότα, ευθαρσώς, με το θάρρος της γνώμης του. Θα μου έκανε εντύπωση αν ο Τζέιμς εδώ την έκανε γυριστή και δεν το ανέφερε καν. Τον εκτιμώ διπλάσια που το έκανε αυτό. Διάβασα σε σελίδες ότι με αυτό που έκανε, ενώ ετοιμαζόντουσαν να του δώσουν ταξιδιωτική, τώρα το σκέφτονται. Αν τα κανάλια θέλουν ναιναίδες καλά κάνουν να το σκεφτούν, αν θέλουν άνθρωπο με άποψη, να τον πάρουν», σχολίασε και αναφέρθηκε στην παρουσιάστρια:

«Η Ιωάννα έχει τον λόγο να λέει πολλά με επιχειρήματα, αλλά πολλές φορές εγώ μπερδεύομαι. Υπερασπίστηκε το κανάλι και την εκπομπή της».

https://streamable.com/vwv97r