Ανδρέας Μικρούτσικος: Μιλά για τις γυναίκες της ζωής του και σχολιάζει τα τηλεοπτικά πρόσωπα
Νέα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Μιλά για τις γυναίκες της ζωής του και σχολιάζει τα τηλεοπτικά πρόσωπα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Μιλά για τις γυναίκες της ζωής του και σχολιάζει τα τηλεοπτικά πρόσωπα

Το Survivor, o λαϊκισμός του Τριαντάφυλλου, η Ελένη Φουρέιρα και η επιστροφή της Μενεγάκη

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» βρέθηκε σήμερα καλεσμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος και μίλησε για όλους και για όλα. Τα τηλεοπτικά πρόσωπα, τα ριάλιτι και τα τηλεοπτικά στοιχήματα που έχει θέσει ήταν μερικά από τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε. Ενώ, μίλησε και για την  επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη, τις γυναίκες της ζωής του και συγκίνησε αναφερόμενος στον αδελφό του Θάνο Μικρούτσικο που έχει φύγει από τη ζωή.

Αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο πλατό με μια αγκαλιά λουλούδια κι εκείνος αναφέρθηκε στην εκπομπή της και την προσωπική γνωριμία με τον αρχισυντάκτη Θέμη Μάλλη.

https://streamable.com/ud1ydh

Σχολιάζοντας το Survivor ανέφερε πως: «Ο Αλέξης Παππάς είναι έξυπνος, αλλά και πονηρός. Δεν είναι τόσο έξυπνος όσο ο James» και συμπλήρωσε: «Ο Αλέξης Παππάς είναι συμπλεγματικός στους καλύτερους».

https://streamable.com/hlm073

Ενώ, αναφέρθηκε στην τακτική που ακολουθούν οι παίκτες των ριάλιτι και είπε: «Όσο πιο λαϊκιστής είσαι στην τηλεόραση, τόσο πιο πολύ επιτυχία έχεις» και αναφέρθηκε στο παράδειγμα της Άννας Μαρίας από το Βig Brother, αλλά και στον Τριαντάφυλλο του Survivor.

https://streamable.com/iu2bbi

Ενώ, ο Ανδρέας Μικρούτσικος φρόντισε να «πειράξει» και τον Γρηγόρη Γκουντάρα, ρωτώντας την Κατερίνα Καινούργιου αν εκείνος θα φύγει για να πάει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

https://streamable.com/zs5err

Ακόμη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε και στην επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση λέγοντας πως είναι επιτακτική ανάγκη να την δούμε σε κάτι νέο.

https://streamable.com/vk8gca

Ενώ, για την Ελένη Φουρέιρα και την παρουσίαση του House of Fame είπε: «Δεν ήταν έξυπνη η επιλογή της Ελένης Φουρέιρα στην παρουσίαση του House of Fame» και συμπλήρωσε: «Η Ελένη είναι πολύ ωραία όταν χορεύει και η εμφάνισή της, αλλά μέχρι εκεί».

https://streamable.com/0cn4zy

Πώς ξεκίνησε η καριέρα του

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τη ζωή του, τα χρήματα που έβγαλε και έχασε, τις γυναίκες της ζωής του, αλλά και τη μεγάλη απώλεια του αδελφού του Θάνου Μικρούτσικου.

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα κάνω αυτή τη δουλειά», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη μεγάλη επιτυχία του στην τηλεόραση και εξομολογήθηκε: «Έβγαλα πολλά χρήματα από τη δουλεία και τα έχασα όλα. Ήμουν από τους πιο ακριβοπληρωμένους και ξόδευα για εμένα και τους φίλους μου. Κάποια στιγμή έμεινα με μηδέν ευρώ. Χρήματα μπορούσα να παίρνω λόγω πνευματικών δικαιωμάτων από πολλά σημεία, αλλά όλα κατασχέθηκαν, όπως και τα σπίτια στην Πάτρα. Όλα κατασχέθηκαν σε μια νύχτα. Αυτό με έριξε ψυχολογικά, αλλά δεν έπεσα σε κατάθλιψη. Στενοχωρήθηκα, με ενόχλησε, αλλά ποτέ δεν έχασα το χαμόγελό μου».

«Η ζωή είναι μία και μοναδική και κρύβει χαρές, χωρίς αυτοκίνητα και λεφτά. Πιο πολύ λυπήθηκα που έχασα τα σκυλάκια μου, παρά τα χρήματά μου», είπε στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Για τον θάνατο του αδελφού του Θάνου Μικρούτσικου

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που αναφέρθηκε στον θάνατο του αδελφού του, Θάνου Μικρούτσικου: «Πέρα από τη μοναδική προσωπικότητα του Θάνου και τη μοναδική του προσφορά – ήταν μια πρωτογενής φυσιογνωμία που είχα τη χαρά και την τύχη να είναι αδελφός μου- ο Θάνος ήταν ένα είδος προστάτη. Ο αδελφός μου ήταν πάντα προστάτης για εμένα, ακόμη κι αν δεν ήθελα βοήθεια».

Και συμπλήρωσε: «Ο Θάνος με στήριζε σαν παρουσία και σαν προσωπικότητα. Τώρα που κόπηκε ο ομφάλιος λώρος και έγινε απογαλακτισμός, γιατί από μικρό παιδί ήταν εκεί και με βοηθούσε και με προστάτευε».

https://streamable.com/hytda8

Για τις γυναίκες της ζωής του

«Όταν παντρεύτηκα σε ζωντανή σύνδεση ήμουν όλη τη μέρα στην τηλεόραση», εξομολογήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλώντας για τις γυναίκες της ζωής του και εξήγησε: «Ό,τι έκανα εκείνη την εποχή είχε τηλεθέαση, δεν παντρεύτηκα σε ζωντανή σύνδεση για τα νούμερα».

Ενώ, μιλώντας για την τωρινή του σχέση είπε: «Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. Δεν μετράω πόσα χρόνια είμαστε με την Ελένη. Είναι εξαιρετικό κορίτσι».

Για τα τηλεοπτικά του σχέδια

Ακόμη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος που ανήκει πια στο δυναμικό της Barking Well Media αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει ένα project που να είναι στοίχημα για εκείνον. «Θέλω να κάνω κάτι που να είναι στοίχημα για εμένα, να μην φάω από τα έτοιμα. Θα έκανα το Fame Story με ένα νέο τρόπο», είπε και συνέχισε: «Το στοίχημα είναι να κάνεις ένα Fame Story και να σκίσει».

https://streamable.com/f2521c