Άγγελος Μπασινάς: «Πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν ψυχολογικά όταν τελειώνουν το ποδόσφαιρο, περνάνε κατάθλιψη  – Εγώ είχα τη Βιβή που με βοήθησε πολύ σ’ αυτό»
Νέα

Άγγελος Μπασινάς: «Πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν ψυχολογικά όταν τελειώνουν το ποδόσφαιρο, περνάνε κατάθλιψη – Εγώ είχα τη Βιβή που με βοήθησε πολύ σ’ αυτό»

Άγγελος Μπασινάς: «Πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν ψυχολογικά όταν τελειώνουν το ποδόσφαιρο, περνάνε κατάθλιψη  – Εγώ είχα τη Βιβή που με βοήθησε πολύ σ’ αυτό»

Ο ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης

Ο Άγγελος Μπασινάς και η σύζυγός του Βιβή ήταν σήμερα καλεσμένοι στον καναπέ του «Στούντιο 4».

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 Άγγελος Μπασινάς και η Βιβή θυμήθηκαν την πρώτη τους γνωριμία και μίλησαν για τη σχέση τους.

Η Βιβή αποκάλυψε μάλιστα τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο έμαθε ότι ο Άγγελος ήταν ποδοσφαιριστής, καθώς ο ίδιος δεν της το είχε πει.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν από έναν κοινό φίλο και όπως αποκάλυψαν είναι ζευγάρι από 20 χρονών.

Η Βιβή Μπασινά αποκάλυψε πως έβγαινε πολύ συχνά με τις φίλες της και μερικές φορές πήγαινε μαζί τους και ο Άγγελος, ο οποίος ήταν πάντα πολύ σοβαρός και δεν μιλούσε πολύ.

Κάποια στιγμή λοιπόν γυρνώντας από ένα νησί, ξεφύλλιζαν ένα περιοδικό κι εκεί είδε τον Άγγελο.

«Ωχ αυτός που δεν μιλάει», της είπε η φίλη της και κάπως έτσι συνειδητοποίησε πως ο Άγγελος παίζει ποδόσφαιρο, γιατί δεν τον είχε ρωτήσει ποτέ.

Η σύζυγός του ποδοσφαιριστή θυμάται επίσης τί έζησε από το επικό 2004 και την κατάκτηση του Euro, ενώ ο Άγγελος Μπασινάς αποκάλυψε ότι ο Όττο Ρεχάγκελ τους επέτρεπε να τρώνε με τις συντρόφους τους κατά τη διάρκεια του Euro ώστε αυτό να βοηθά στην ψυχολογία τους.

Ο ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε επίσης πως συνειδητοποιήσαν τι συνέβη αφού επέστρεψαν και εξήγησε τον αντίκτυπο που είχε η επιτυχία (ή οι αποτυχίες) στην ψυχολογία τους.

Είπε επίσης πως πολλοί ποδοσφαιριστές όταν τελειώνουν το ποδόσφαιρο κι έχουν μάθει διαφορετικά και δεν ξέρουν πώς να το αντιμετωπίσουν, χρειάζονται βοήθεια, καθώς περνάνε κατάθλιψη.

«Χρειάζονται ψυχολογική στήριξη, είναι πολύ σημαντικό. Δεν είναι όλοι “α τι ωραία τι καλά τελειώσαμε το ποδόσφαιρο πάμε παρακάτω”», συμπλήρωσε και εξήγησε πως ο ίδιος δεν πέρασε από αυτό το στάδιο γιατί είχε δίπλα του τη Βιβή.

Ο Άγγελος Μπασινάς αποκάλυψε επίσης πως ακόμη και σήμερα οι παίκτες του Euro έχουν ένα κοινό chat στα social στο οποίο μιλούν.