Άννα Κουρή: «Με στοίχειωσε ο ρόλος της “Βάνας Δάνγκα”»
Πρωινές εκπομπές

Άννα Κουρή: «Με στοίχειωσε ο ρόλος της “Βάνας Δάνγκα”»

Άννα Κουρή: «Με στοίχειωσε ο ρόλος της “Βάνας Δάνγκα”»

Η παιδική ζωή στο Κονγκό και ο κομβικός ρόλος και το «Τερεζουλίνι»

Η ηθοποιός Άννα Κουρή μίλησε στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μητέρα της και τον στενό δεσμό που έχουν, στις περιόδους ανεργίας που έχει περάσει και στον ρόλο της «Βάνας Δάνγκα» από τους «Μεν και δεν».

«Μέχρι τα 10 μου μεγάλωσα στο βελγικό Κονγκό, ήταν το ιδανικό μέρος για παιδική ηλικία, γιατί ήταν όλα τα σπίτια μονοκατοικίες, με κήπους. Οι γονείς μου πήγαν στο Κονγκό να δοκιμάσουν την τύχη τους, ο πατέρας μου ασχολιόταν με υφάσματα. Η μητέρα μου είναι 96 ετών και της αρέσουν οι περιπέτειες στα ταξίδια. Φέτος θέλουμε να κάνουμε μια κρουαζιέρα, να πάμε μέχρι Βενετία. Στη Βουδαπέστη, ήθελε να ανέβει σε αερόστατο», είπε αρχικά η Άννα Κουρή.

«Έχω περάσει περιόδους ανεργίας, γιατί μου ζητούσαν τα ίδια πράγματα. Με στοίχειωσε ο ρόλος της Βάνας, στο μυαλό των παραγωγών ήμουν η Βάνα Δάνγκα για κάποιο λόγο. Οι κολλητοί μου από το χώρο είναι ο Στέλιος Μάινας, η Πέμη Ζούνη και η Σύλβια Δεληκούρα», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Για το τηλεοπτικό σκυλό της, την «Τερέζ», δήλωσε: «Στα γυρίσματα, όταν ο σκηνοθέτης έλεγε στοπ, πήγαινε στα καμαρίνια και καθόταν σε μια πολυθρόνα που τη θεωρούσε δική της. Νιώθω μια μεγάλη τρυφερότητα όταν τη βλέπω».