Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Απάντησε στην ερώτηση «γιατί τώρα;»
Νέα

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Απάντησε στην ερώτηση «γιατί τώρα;»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Απάντησε στην ερώτηση «γιατί τώρα;»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο metoo και στον λόγο που πήρε η ίδια και άλλες συνάδελφοί της την απόφαση να μιλήσουν τώρα, ύστερα από τόσο χρόνια που δέχτηκαν σεξουαλική παρενόχληση

Μία από τις ηθοποιούς που βρήκαν το θάρρος και τη δύναμη για μιλήσουν για την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκε στον χώρο της υποκριτικής ήταν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και μίλησε για αυτήν της την απόφαση, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε που συνέβη το περιστατικό.

Η ηθοποιός μίλησε για το κίνημα metoo και το πώς το έζησε μετά τη δημόσια εξομολόγησή της και τόνισε ότι το βάρος δεν έχει φύγει ακόμα από πάνω της.

«’Ημουν προετοιμασμένη για ότι ακολούθησε το metoo και κράτησε λίγο. Δεν ξέρω ποια ήταν η στιγμή που πήρα την απόφαση να μιλήσω, νομίζω ότι δεν υπήρξε μία στιγμή αλλά σαν να προετοιμαζόταν. Δεν ξέρω πως έγινε… Ήταν σαν να ήταν έτοιμο», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Βασανίστηκα πολύ για να μιλήσω. Φυσικά και ενημέρωσα την οικογένεια μου ότι σκοπεύω να κάνω κάτι, δεν γίνεται να το κάνεις μόνος σου. Δεν έφυγε όμως το βάρος από πάνω μου».

«Νομίζω ότι για να φτάσεις και να πεις ότι έφυγε από πάνω σου ένα βάρος, θέλει δουλειά, θέλει διαδρομή, δεν γίνεται τόσο απλά. Απλά επειδή το είπες» επεσήμανε η Άννα Μαρία Παπαχαραλόπουλου και στο ερώτημα, «γιατί τώρα;», απάντησε: «Η απάντηση στο “γιατί τώρα;” είναι το “γιατί τώρα γίνεται”! Γιατί τώρα ακούει κάποιος».