Άννα Πρέλεβιτς: Το «ναι» στην πρόταση γάμου του Νικήτα Νομικού και τα κοινά τους όνειρα
Νέα

Άννα Πρέλεβιτς: Το «ναι» στην πρόταση γάμου του Νικήτα Νομικού και τα κοινά τους όνειρα

Άννα Πρέλεβιτς: Το «ναι» στην πρόταση γάμου του Νικήτα Νομικού και τα κοινά τους όνειρα

Γιατί έκανε τον «πρίγκιπα» σε όλες τις παιδικές εκδηλώσεις;

Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας είναι η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, Νικήτα Νομικό και είπε το πολυπόθητο «ναι»!

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τη σχέση τους, και τα κοινά όνειρα που κάνουν!

«Ψήλωσα το καλοκαίρι της Α’ Γυμνασίου, κανένα αγόρι δε με φλέρταρε, ήμουν ο πρίγκιπας στις σχολικές παραστάσεις», αποκάλυψε η καλλονή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας.

«Δεν κατάλαβα ποτέ ότι ο μπαμπάς μου ήταν μπασκετμπολίστας και ότι ήταν επώνυμος και σπουδαίος αθλητής», εξήγησε, ενώ πρόσθεσε ότι «Κάθε φορά που έχω σχέση ο μπαμπάς είναι ο πρώτος που το μαθαίνει».

«Όταν η αδελφή μου παντρεύτηκε τον Ινδό πρίγκιπα, όταν επέστρεψε στην Ελλάδα έβαλα τσιρίδα», περιέγραψε η Άννα Πρέλεβιτς, ενώ μίλησε και για το σύντροφό της, Νικήτα Νομικό, με τον οποίο έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και ετοιμάζονται για γάμο!

«Δε σκέφτομαι το γάμο από μικρή, αλλά τον άνθρωπό μου τον έχω βρει. Ό,τι κι αν πω για τον σύντροφό μου είναι λίγο. Έχουμε κοινά θέλω και όνειρα. Μένουμε μαζί με το σύντροφό μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Δε θα έκανα κάτι τηλεοπτικό με το Νικήτα, είναι πολύ χαμηλών τόνων, αν του το έλεγα θα γελούσε», ξεκαθάρισε, ενώ πρόσθεσε ότι «Έχω νιώσει έντονα ότι ο Νικήτας θα ήταν ο πατέρας του παιδιού μου. Κάνουμε κοινά όνειρα και απολαμβάνουμε την κάθε μας ημέρα».

«Τη Δούκισσα Νομικού την αγαπώ, τη λατρεύω, και την οικογένειά τους», ανέφερε κλείνοντας η Άννα Πρέλεβιτς.